Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Opinii ilegale despre viitorul Europei şi islamizare

miloslav-kardinal-vlk-21-180Monseniorul Piero Gheddo, de la Institutul Pontifical pentru Misiune Străină, Telegraph.co.uk, sep 2010:

„Nu peste mult timp, islamul va cuceri mare parte din Europa”
„Ziarele şi programele de televiziune nu vorbesc niciodată despre asta”
„Din punct de vedere demografic, este clar pentru toată lumea că numărul italienilor scade cu 120.000-130.000 de italieni în fiecare an din cauza avorturilor și divorțurilor – în timp ce, în fiecare an, 200.000 de imigranţi legali se stabilesc în această ţară, mai mult de jumătate dintre ei fiind musulmani cu familii numeroase.”
Vidul religios este umplut inevitabil de alte opţiuni şi forţe religioase.”
Comentariile lui Piero Gheddo vin în urma recentei vizite a dictatorului libian Moammar Gadhafi în Italia, ocazie în care aceasta a declarat, în timpul unui seminar, că Europa ar trebui să se convertească la Islam. Gadhafi le-a încurajat pe cele 500 de italience plătite să asiste la seminarul său să vină şi să îşi caute soţi în Libia. Afirmaţiile lui Gadhafi au fost catalogate de oficialii Vaticanului drept o „provocare”. (“Un prost” şi viitorul Europei)

Cardinalul ceh Miloslav Vlk, arhiepiscop de Praga si primat al Boemiei. Arhiepiscopul Cehiei avertizează asupra islamzării Europei, ian 2010:

“Europa şi-a renegat originile creştine din care a luat naştere şi care i-ar putea oferi tăria de a confrunta pericolul de a fi cucerită de musulmani — lucru care se întîmplă gradual”
“Dacă Europa nu schimbă modul în care se relaţionează cu rădăcinile sale, va fi islamizată.”\
“La sfîrşitul Evului mediu şi începutul epocii moderne, Islamul a eşuat în cucerirea Europei pe cale armata. Creştinii i-au învins atunci”
“Astăzi, când lupta se face cu armele spiritului, pe care Europa nu le mai are şi cu care musulmanii sunt bine înarmaţi, se întrezăreşte căderea Europei “

Vlk, care a fost persecutat de fostul regim comunist dat jos în 1989, şi-a oferit demisia din funcţia de episcop catolic acum doi ani, la vârsta de 75 de ani, conform regulilor Bisericii, dar papa Benedict XVI-lea a extins-o cu doi ani.

Pentru acest gen de opinii, dar punînd accentul pe modul în care islamul va transforma Europa și pe natura totalitară a islamului, Geert Wilders a trebuit să se justifice în fața tribunalului. (Adevărul ilegal în Olanda). Austriaca Elisabeth Sabaditsch-Wolff va fi obligată să facă același lucru, motiv pentru care zilele astea Gates of Vienna a dus o campanie prin care a dorit să conștientizeze blogosfera și media din SUA cu privire la soarta ei. Despre Elisabeth Sabaditsch-Wolff Mark Steyn a declarat:

While North America’s shrinking commitment to its free-speech inheritance is shameful, in many parts of Europe it’s even worse. Like Geert Wilders, like Lars Hedegaard, like Ezra Levant, Elisabeth Sabaditsch-Wolff should not be on trial. Let’s help her get a bit more media attention.

http://inliniedreapta.net/opinii-ilegale-despre-viitorul-europei/

Lasati un raspuns