Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Stihuri și cântări – spectacol-eveniment la Parohia “Sf. Cuv. Antonie cel Mare” din București

magda_catoneParohia “Sf. Cuv. Antonie cel Mare” din cartierul bucureştean Titan, str. Jean Steriadi nr. 19/A, sector 3, capitală, vă invită sa luaţi parte la un spectacol-eveniment, organizat în cadrul bisericii, care va avea loc în ziua de luni – 14 septembrie 2015, orele 18.00.
“Specificul acestui spectacol constă în împletirea lucrării unor mari actori, cu talentele muzicale ale copiilor din cadrul parohiei-gazdă, spre bucuria și îmbogățirea sufletească a tuturor participanților. De aceea, nu există niciodată două spectacole „Stihuri și cântări” la fel” – ne informeaza organizatorii.“Actorii vor recita versuri creștine scrise de: Sf. Vasile cel Mare, Sf. Ioan Gură de Aur, Sf. Antim Ivireanul, Sf. Ioan Iacob Hozevitul, Ana Blandiana, Vasile Voiculescu, Ion Pillat, Radu Gyr, Nichifor Crainic, Zorica Lațcu, Daniel Turcea, Ioan Alexandru, Costache Ioanid.

Copiii din parohie vor avea intervenții muzicale (instrumentale sau vocale), adecvate specificului acestui eveniment, sub îndrumarea și binecuvântarea părintelui Paroh Daniel Goga”.

Participă:

Magda Catone (foto) – actriță a Teatrului Național București, cu o bogată activitate de peste 30 de ani în teatru, film și televiziune; Ana Calciu – actriță – a susținut numeroase recitaluri de poezie laică și religioasă în țară și străinătate și a jucat în proiecte de teatru creștin, fiind prezentă la diferite evenimente și emisiuni de televiziune cu conținut creștin; Tomi Cristin – actor al Teatrului Național București, absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București, cu o bogată activitate de peste 25 de ani în teatru, film și televiziune.

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/index.php?option=com_content&view=article&id=18871:stihuri-i-cantri-spectacol-eveniment-la-parohia-qsf-cuv-antonie-cel-mareq-din-bucureti&catid=53:eveniment&Itemid=77

Lasati un raspuns