Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Ceva INIMAGINABIL va lovi Pământul? Cataclismul ar fi anunţat de scrieri biblice

val-180Adepţii teoriei conspiraţiei dezbat aprins în mediul online catastrofa care se va abate asupra Pământului în intervalul 22-28 septembrie, când un asteroid uriaş se va izbi de Pământ.
În opinia altora, impactul cu asteroidul va declanşa schimbări climatice extreme sau erupţii vulcanice majore, cum a fost cea a vulcanului Calbuco, din Chile, de pe 22 aprilie, iar urgiile ar fi fost anunţate de scrieri biblice.

Pe ce se se bazează teoria

Predicatorii care îmbrăţişează această idee consideră că din 24 septembrie, cel mai probabil, va începe o perioadă de nenorociri care se va întinde pe şapte ani (tribulaţiile). Teoria se bazează pe diverse interpretări ale epistolei întâi către Tesaloniceni, din Noul Testament, a legăturilor cu înţelesul probabil al altor pasaje biblice, din epistola a doua către Tesaloniceni, dar şi din Cartea Apocalipsei. Căci însuşi Domnul, cu un strigăt, cu glasul unui arhanghel şi cu trâmbiţa lui Dumnezeu, Se va coborî din cer, şi întâi vor învia cei morţi în Hristos. Apoi, noi cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiţi toţi împreună cu ei în nori, ca să întâmpinăm pe Domnul în văzduh; şi astfel vom fi totdeauna cu Domnul. (1 Tesaloniceni 4:16-17) O altă dovadă de care ţin cont adepţii acestei teorii este şi o scriere a Sfântului Efrem Sirul, care a trăit în a doua jumătate a secolului patru, în care se arată: Toţi sfinţii şi aleşii lui Dumnezeu sunt strânşi laolaltă înainte de necazul cel mare care va să vină şi sunt luaţi de Domnul ca să nu vadă tulburarea care vine peste lume din pricina păcatelor noastre.

Reprezentanţii NASA (Agenţia Spaţială Americană) neagă posibilitatea ca un asteroid să intre în coliziune cu Pământul în următoarele luni, însă cei care cred că sfârşitul lumii este aproape consideră că marile puteri ale lumii ascund această informaţie. Mai mult, catastrofa ar însemna ridicarea Noii Ordini Mondiale, înfiinţată de Ordinul Iluminaţilor, o societate secretă fondată în 1776, cu scopul constituirii unui guvern mondial, care ar prelua puterea financiară şi politică, notează publicaţia Daily Mirror.

http://www.evz.ro/ceva-inimaginabil-va-lovi-pamantul-cataclismul-ar-fi-anuntat-de-scrieri-biblice.html

Lasati un raspuns