Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Musulmanii nigerieni au măcelărit 500 de creştini

nigeria-3-180Duminica în care nu au mai ajuns la Liturghie:
Duminică dimineaţa în zori musulmanii i-au atacat cu macete pe sătenii creştini din Nigeria. Unele trupuri au fost carbonizate. Altele aveau tăieturi pe faţă. O victimă tânără a fost scalpată, iar câteva avea mâinile şi picioarele retezate. Musulmanii au strigat „Allah Akhbar” (Dumnezeu este Mare) înainte de a năvăli în locuinţe şi de a-i ucide pe creştini. Există supravieţuitorii care au relatat cum s-a produs hăcuirea victimelor. Musulmanii furioşi nu au cruţat nici măcar copiii, dimpotrivă i-au scalpat. Printre victimele feminine au fost găsite trupuri violate.

În timp ce au fost detaşate trupe pentru a preveni noi atacuri, forţele de securitate au reţinut 95 de suspecţi, dar se confruntă cu critici aspre pentru turbarea cu care criminalii au reuşit să acţioneze. Mass-media a semnalat faptul că vecinii musulmani au fost avertizaţi prin sms-uri cu două zile înainte de atac, tocmai pentru a se putea refugia înainte de intervenţia trupelor. Supravieţuitorii spun că atacatorii au reuşit să diferenţieze membrii grupului Fulanis de cei ai grupuli Berom, scandând „nagge”, termenul fulani pentru vite. Cei care nu au răspuns în aceeaşi limbă, au fost măcelăriţi. Bisericile au fost arse alături de alte clădiri.

Corespondenţii BBC în zonă spun că aceia care au încercat să fugă au fost prinşi în capcane de animale şi plase de pescuit şi au fost torturaţi până la moarte.

Au avut loc funeralii pentru victimele măcelului de trei ore din trei sate creştine.

„Ani la rând oamenii de aici au trăit împreună în pace … Nu ştim ce s-a întâmplat” – mirarea unui sătean către un reporter Reuters.

S-a întâmplat un act de jihad, atâta tot. Cine nu este cu noi… dă de dracu’. Cel mai probabil, păstorii din tribul Fulani au început să se simtă mai puternici decât fermierii creştini din tribul Berom. Scenariul clasic în Islam: when you have the upper hand, strike! (când eşti majoritar/superior, loveşte!)

să ne reamintim puţin din Carta nobleţii umane aureolate de lumina Islamului:

Sura 9: 123

“O, voi care credeţi! Luptaţi-vă cu necredincioşii învecinaţi vouă şi aceştia să găsească în voi cruzime, iar voi să ştiţi că Allah este cu cei ce cred.”

Sura 9: 29

“Luptaţi-va împotriva celor care nu cred în Allah, nici în Ziua de Apoi şi nu opresc ceea ce Allah şi Mesagerul lui au oprit; luptaţi-vă împotriva oamenilor Scripturii (adică evreii şi creştinii), care nu recunosc Islamul ca religie a adevărului, până când vor plăti Jizyah (taxa de protecţie, în clasicul stil mafiot) şi se vor supune de bună-voie.”

Walid Shoebat despre Sura 5: 32-33

“Omorâţi-i când îi veţi întâlni, oriunde îi veţi găsi.”(2:191) Acest „ucideţi” nu este o metaforă, ci este acel literal „a ucide”. Este exemplul de crimă a lui Zarqawi chiar în faţa camerelor. Este linşajul pe care-l vedeţi în Ramallah. Este uciderea a milioane de sudanezi în Sudan, tăierea mâinilor şi picioarelor din laturile opuse. Iar aici e dilema: tocmai versetul paşnic, care este citat chiar şi de Bush: „Oricine ia o viaţă fără îndreptăţire, sau pentru vreo stricăciune pe pământ, este ca şi când ar fi ucis întreg pământul.” Veţi găsi acelaşi verset în tradiţia iudaică, dar cei mai mulţi occidentali nu trec mai departe de acest verset, unde se limpezeşte totul: „dar celor care luptă împotriva lui Allah şi aduc stricăciune pe pământ, tăiaţi-le mâinile şi picioarele din părţi opuse şi răstigniţi-i„… literalmente. Iar asta aţi văzut întâmplându-se în Afganistan. La fel aţi văzut în Sudan: multiplele crucificări, asasinate, decapitări, amputări şi execuţii publice. Ei chiar doresc să reînvie Islamul aşa cum obişnuia să fie (sub Sharia). Din acest motiv îl numesc fundamentalism.

Sura 7:124

“Va voi tăia mâinile şi picioarele din părţi opuse şi apoi vă voi răstigni pe toţi!”

Dar să fim atenţi, nu cumva să înţelegem greşit Islamul. Cu siguranţă sunt înţelesuri ezoterice inaccesibile minţilor de rând. Iar presa, DACĂ va mediatiza această tragedie, va avea grijă (de doică) să ne repete că zecile de musulmani implicaţi nu sunt reprezentativi pentru Islam, că, de fapt, Coranul este Nobil şi face parte din marea zestre spirituală a Umanităţii, că, nu-i aşa, Islamul este, în definitiv (care finalitate?) o religie a păcii, omiţând dintr-o ignoranţă tot mai criminală, prin complicitatea la distorsionarea realităţii, faptul că, din mandatul direct şi explicit al profetului pedofil, versetele paşnice sunt abrogate în Coran de cele războinice: MAKE WAR, NOT PEACE!

Când se întâmplă să intraţi pe la o biserică, chiar şi pe fugă, amintiţi-vă de creştinii persecutaţi din ţările majoritar musulmane şi aprindeţi o lumânare şi pentru ei. Aceştia nu se bucură de luxul nostru de a dezbate pe net „cam cum” ar trebui înţeleasă corect (politic) esenţa absconsă a Islamului. Ei pur şi simplu nu mai ajung duminică la Liturghie.

http://inliniedreapta.net/musulmanii-nigerieni-au-macelarit-500-de-crestini/

Lasati un raspuns