Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Evenimente paranormale la înmormântarea lui Vadim

vadimLuni, o tara intreaga a fost socata de vestea mortii fulgeratoare a lui Corneliu Vadim Tudor. Fostul europarlamentar a mers la spital pentru ca nu putea respira, iar acolo a fost resuscitat doua ore, timp in care a intrat de 21 de ori in stop cardiac. Mai apoi, Tribunul a pierdut lupta de viata. In cele trei zile de privechi, biserica in care s-a aflat trupul neinsufletit al acestuia a devenit loc de pelerinaj.
Mii de romani au venit sa ii aprinda o lumanare politicianului si sa isi ia la revedere. Ieri, el a fost ingropat cu ropote de aplauze si onoruri militare. Sotia si fiicele au plans fara oprire si au strans fiecare cate o fotografie a lui Corneliu Vadim Tudor la piept.

Intamplari inexplicabile la mormantul Tribunului

Tragicul eveniment a fost unul extrem de dureros, insa, cel mai socant moment a fost cel in care sicriul cu trupul neinsufletit al Tribunului nu a intrat in groapa. In incercarile lor repetate, groparii au izbit cosciugul de peretii mormantului, distrugandu-l, la propriu: ”Cand au incercat sa il scoata , crucea de pe sicriu a cazut. Asta este un semn foarte rau.

Vadim nu a vrut sa se duca, a mai vrut ropote de aplauze. A regretat ca a plecat de pe aceasta lume. Faptul ca a cazut crucea inseamna ca se simta singur, iar pana la sfarsitul anului mai ia pe cineva dupa el. De obicei este vorba despre o ruda, o persoana draga si mai in varsta. Noi am ramas socati, ne-am facut cruce”, a declarat un batran aflat la inmormantare. De asemenea, parapsihologii cred ca ceea ce s-a intamplat nu a fost ceva intamplator, ci un semn ca el nu vrea sa plece singur de pe aceasta lume.

http://www.directproprietar.ro/Evenimente-paranormale-la-nmormntarea-lui-Vadim-Ce-s-a-ntmplat-cnd-a-czut-crucea

Lasati un raspuns