Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Încep cursurile Școlii parohiale românești din Strasbourg

cursuriPărintele Vasile Iorgulescu de la parohia română din Strasbourg ne semnalează reînceperea, miercuri 16 septembrie, a cursurilor Scolii parohiale, atât pentru elevii mici, cât si pentru cei mari. Ele vor avea loc miercurea între orele 17.00 – 19.00 (cu exceptia vacantelor scolare obisnuite), în sălile cunoscute de la biserică.
Părintii care doresc să-si înscrie copiii la aceste cursuri sunt rugati să se organizeze în asa fel încât să-i poată aduce si prelua la orele anuntate. Ca si în anii trecuti, orele de cateheză, limbă si cultură română sunt asigurate de parohie în mod gratuit. Grija părintilor este de a subscrie o asigurare de responsabilitate obligatorie, asa cum au făcut-o si în anii trecuti si cum se cere de altfel la toate scolile din Franta.

“Le dorim elevilor un an nou scolar binecuvântat, iar părintilor – să se bucure din plin de roadele muncii copiilor lor!” se mai arată în corespondența semnată de preoteasa Iosefina si preotul Vasile Iorgulescu.

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/index.php?option=com_content&view=article&id=18970:incep-cursurile-colii-parohiale-romaneti-din-strasbourg&catid=52:asociatii–ambasade&Itemid=73

Lasati un raspuns