Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Islamul – religia păcii, va tăia gâtul Europei

islam-dEi vin și se instalează pe poziții de forță, aducând cu ei Islamul, ceea ce etimologic înseamnă ”a te supune”. Logic, ei fiind supușii lui Allah, se consideră îndreptățiți să fie cei cărora Occidentul li se va supune. Iar Occidentul o va face pentru că nu va avea de ales. Occidentul n-a fost pregătit nici pentru valul de țigani pe care l-au exportat România, Bulgaria, Albania, de aceea, datorită naivității sale, a corectitudinii politice cu care a fost îndoctrinat, s-a lăsat buzunărit, jefuit, cu aceeași naivitate cu care aplaudă acum sosirea trenurilor cu ”refugiați”.

Românii miloși invocă Biblia și învățăturile lui Hristos, iubirea aproapelui și facerea de bine. Ei spun că, creștinește, ”refugiații” trebuie ajutați, pupați, mângâiați pe creștet, iar dacă din întâmplare se încaieră acum între ei pe la frontierele închise, o fac pentru că sunt nervoși și obosiți. Dacă iau câte-o femeie la bătaie, e doar din cauză că încă nu s-au acomodat civilizației, dar cu siguranță. urmează s-o facă entuziaști, imediat ce acești idealiști îi vor integra. Apoi se va instala concordia absolută, multiculturalismul și căsniciile fericite interrasiale vor produce copii violet, de diamant și alte pietre prețioase. Kumbaya My Lord.

Mama proștilor e mereu gravidă, spune un proverb, iar a fi prost nu e un delict, însă a fi și prost și rău intenționat să impui și altora prostia ta, ar trebui să fie… 63% dintre românii care au răspuns unui sondaj, nu sunt de acord cu găzduirea pe teritoriul României a unei populații străine. Nici Constituția nu e de acord, și stipulează asta clar în Articolul 3, Aliniatul 4.
(4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.

Populațiile străine de care vorbim acum, sunt formate din sirieni, kurzi, afgani, irakieni. Singurul lucru pe care îl au în comun este religia, iar în cazul celor mai mulți dintre ei, reprezintă și unica formă de educație. Ei vin în Europa adulți, crescuți în spiritul și litera acestei religii, supunându-i-se, având convingerea că și cei care îi vor găzdui, fie și temporar, vor sfârși până la urmă prin a se supune și ei. Se spune că Islamul e religia păcii. Da, este religia păcii pentru populațiile musulmane născute de generații în țările unde sunt minoritari, cum sunt turcii și tătarii din Dobrogea. Pentru ”refugiații” de azi, Islamul reprezintă ură. Islamul perceput de ei, urăște, înrobește, desconsideră femeia și sfârșește prin a o ucide cu pietre. Islamul perceput de ei urăște muzica, urăște orice formă de artă și cultură. Islamul perceput de ei este dușmanul creștinismului, altfel nu ne-ar numi ”infideli”. Islamul îl urăște pe Iisus, și cu siguranță ar lapida-o pe Fecioara Maria.

Acești oameni n-au venit în Europa ca să negocieze ceva. Ei au venit să ceară, să impună de pe poziții de forță, profitând de slăbiciunea și sentimentul de vinovăție datorat zecilor ani de pace după al doilea război mondial. Ei nu vor primi ce li se oferă ci vor cere imperativ ceea ce doresc să aibă, pentru că spre deosebire de ceea ce urăsc, iubesc confortul occidental, casele occidentale, mașinile și telefoanele occidentale și ocazional, femeile occidentale, atunci când le violează.

Ideea că vor rămâne peste iarnă în România în corturile instalate de Oprea, e o prostie fără margini. Vor cere condiții de cazare care să le respecte intimitatea, sau își vor lua singuri. Nu vor întâmpina rezistență pentru că și românilor, asemeni occidentalilor, li s-a inoculat corectitudinea politică și se tem să nu fie catalogați drept rasiști și xenofobi.

Din fericire, oamenii aceștia nu vor rămâne în România dar obligați de gardurile ridicate de vecinii noștri, vor rămâne peste iarnă la noi. Al doilea val, cel care va fi format din femei, copii și bătrâni, va veni la primăvară și atunci, niciun gard, niciun zid nu le va sta în cale. România va fi culoarul lor de trecere, iar costurile financiare, morale și fizice nu pot fi estimate. Cu siguranță vor fi mult mai mari decât cei 6000 de euro alocați de UE per capita.

Istoria se repetă, doar că, de data asta, România nu va mai fi pavăza Occidentului în calea cotropitorilor, va fi poarta de intrare a lor, iar Occidentul se va distruge din interior din cauza naivității, a prostiei sau chiar al unor planuri diabolice. Sper că doamna Merkel e fericită acum!

http://www.directproprietar.ro/Islamul–religia-pcii–va-tia-gtul-Europei

Lasati un raspuns