Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Silviu Prigoana le raspunde preotilor care s-au luat de el pentru ca l-a nasit pe Marcel Toader!

silviu-PrigoanaSilviu Prigoana nu intelege de ce preotii se iau de el ca l-a cununat pe Marcel Toader desi nu este casatorit cu blonda Mihaela.
Acesta le-a raspuns preotilor si spune ca Biserca ar trebui sa se bucure ca oamenii sunt din ce in ce mai credinciosi.
“Petrecerea a inceput la 6.20 seara si s-a terminat a doua zi, la 7 dimineata. Asta a fost la salon. Eu am mai mers cu vreo 30 de persoane la mine acasa. Nu se dadeau dusi. Cat timp lumea s-a simtit bine… A cantat si Marcel, el n-a fost trecut in desfasurator. Era o prostie d-asta ca daca canti la nunta ta, urmeaza divortul. A cantat si Marcel, si Maria, acum asteptam divortul. E, daca au cantat amandoi, nu divorteaza. Sunt chestii pe care nu le inteleg, ca nu poti sa crestinezi un copil, ca nu poti sa fii nas. Nu le inteleg. Sunt atatia care n-au cantat la nunta lor si au divortat. Biserica ortodoxa ar trebui sa se bucure ca lumea se indreapta spre biserica. Am fost nas la un cuplu de catolici din Baia Mare si nu m-a intrebat nimeni daca sunt casatorit. Asa am fost si la metodisti, in America, nu m-a intrebat nimeni”, a declarat Silviu Prigoana la Antena Stars.

http://www.ele.ro/silviu-prigoana/stiri-silviu-prigoana/silviu-prigoana-le-raspunde-preotilor-care-s-au-luat-de-el-pentru-ca-l-a-nasit-pe-marcel-toader-51163

Lasati un raspuns