Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Scrisoarea emoționantă a unei fetițe imigrante pentru Papa Francisc

pope_childO scrisoare redactată de o fetiţă de cinci ani a făcut înconjurul internetului. În timpul vizitei sale în SUA, Papa Francisc a întâlnit-o pe Sophie Cruz, o fetiţă care care a călătorit din Los Angeles la Washington cu familia ei ca să îl vadă pe Papă.
Când l-a văzut, fetiţa a sărit din mulţime ca să poate să îi înmâneze scrisoarea pe care a scris-o la începutul lunii septembrie, special pentru Papa, scrie evz.ro.
Serviciile Secrete au vrut să o trimită înapoi în mulţime, dar Papa a văzut-o, aşa că le-a făcut semn ofiţerilor să o lasă să vină către el.

„Mă numesc Sophie Cruz, am cinci ani şi sunt cetăţeancă americană provenită din Mexic. Locuiesc în Lor Angeles, California.

Vreau să îţi spun că inima mea este tristă din cauza urii şi a discriminării faţă de imigranţii acestei ţări, te rog să vorbeşti cu preşedintele Barack Obama şi cu congresmenii ca să aprobe reforma migratoare pentru imigranţii. Ei sunt persoane bune, ştiu să muncească pe câmp şi să cultive portocale, ceapă, măcar pentru atât merită să iasă din întuneric şi să fie recunoscuţi pentru munca dură pe care o fac, la fel ca tata, pe care abia îl văd”, a scris Sophie.

Fetiţa i-a făcut Papei şi un desen, deasupra căruia a scris: “Eu şi prietenii mei ne iubim, fără să conteze culoare pielii noastre”.

http://www.realitatea.net/criza-refugia-ilor-scrisoarea-emo-ionanta-a-unei-feti-e-imigrante-pentru-papa-francisc_1796521.html

Lasati un raspuns