Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Profeția părintelui Paisie Aghioritul despre al treilea război mondial: “Din Siria va începe”

paisie_Aghioritul-180 Una dintre multele profeții ale Părintelui Paisie (Aghioritul) are legătură cu actualul context geopolitic care a acaparat atenția lumii întregi. Mai exact situația din Siria, presiunea valului migraționist și expansiunea Statului Islamic.
Cel puţin patru milioane de cetăţeni sirieni au emigrat din Siria din cauza războiului civil, fiind cei mai mulţi imigranţi sirieni din ultimii 25 de ani. Evenimentele se precipită și o posibilă intervenție militară în Siria nu mai este o opțiune negată vehement. În plus tot mai multe mari puteri se alătură luptei împotriva Statului Islamic, inclusiv Rusia.

În acest context începe să prindă contur profeția spusă de părintele Paisie (Aghioritul), care, potrivit cuvantul-ortodox.ro, ar fi prezis războiul. Astfel, lui îi este atribuită o frază care afirmă categoric: „Din Siria va începe Al Treilea Război Mondial! Rugați-vă neîncetat!”

Paisie Aghioritul a murit pe 12 iulie 1994 și a fost unul dintre cei mai iubiți părinți care au viețuit la Sfântul Munte Athos.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/paisie-aghioritul-despre-al-treilea-razboi-mondial-siria-552586.html

Lasati un raspuns