Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Primele semne ale APOCALIPSEI. Extratereşterii au ajuns pe PĂMÂNT şi pot provoca DEZASTRE NATURALE

mexicPopocatepetl este unul dintre cei mai cunoscuţi vulcani de lume. Cu o înălţime de 5.462 m, Popocatepetl este al doilea vulcan ca înălţime din America de Nord.
Pe limba indiană a aztecilor denumirea vulcanului tradusă ar fi „muntele ce fumegă“. Acest vulcan este celebru în întreaga lume şi datorită faptului că deasupra lui se petrec lucruri bizare. Camerele de filmare au surprins fenomene care par să nu aibă nicio explicaţie logică. Vulcanul  Popocatepetl este considerat ca fiind o bază extraterestră. Periodic, nave extraterestre sunt filmare cum intră și cum ies din conul vulcanului. Activitatea extraterestră pare să se fi intensificat în ultima perioadă, fapt pentru care diverse filmări au fost puse la dispoziția publicului larg, informează dailymail.co.uk.
După cum se poate observa și în filmarea de mai jos, o farfurie zburătoare se apropie cu o viteză fantastică de conul vulcanului, după care încetinește și dintr-o dată dispare în interiorul vulcanului.

http://www.evz.ro/primele-semne-ale-apocalipsei-extrateresterii-au-ajuns-pe-pamant-si-pot-provoca-dezastre-naturale-galerie-foto-si-video.html

Lasati un raspuns