Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Taina Sfântului Maslu la Romano di Lombardia și întâlnirea preoților din protoieria Lombardia 2

parohie_lombardiaMarți, 6 octombrie, a fost săvârșit Sfântul Maslu în parohia „Sfântul Ierarh Andrei Șaguna” din Romano di Lombardia. Credincioșilor veniți în număr mare pentru a se ruga să primească vindecare sufletească și trupeasca li s-a alăturat un sobor numeros de preoți slujitori transmite Pr. Nicu Cartoafă pentru Romanian Global News.
Împreună cu părintele paroh Gelu Valentin Porumb și părintele diacon Ioan Horbaniuc au fost încă paisprezece preoți din cele două protopopiate ale Lombardiei.Cuvântului de învățătură cu referire la „Anul omagial al misiunii parohiei şi mănăstirii azi” i-au urmat mulțumirile părintelui paroh adresate enoriașilor prezenți care își cunosc și îndeplinesc, fiecare în măsura sa, misiunea de membru al comunității sale și al Bisericii lui Hristos. Părintele a mulțumit fraților preoți prezenți, reliefând că dragostea și împreună slujirea acestora este un exemplu pentru credincioși. A urmat după aceea o agapă frățească pregătită de doamnele parohiei.

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/index.php?option=com_content&view=article&id=19274:taina-sfantului-maslu-la-romano-di-lombardia-i-intalnirea-preoilor-din-protoieria-lombardia-2&catid=49:cultura–culte&Itemid=74

Lasati un raspuns