Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Nou mesaj VIOLENT al JIHADIŞTILOR pentru CREŞTINI

jihadistiTrei jihadişti sunt judecaţi în Marea Britanie pentru plănuirea unui atac terorist, de Ziua Eroilor. Procesul se desfăşoară în aceste zile la Woolwich Crown Court. Inculpaţii au fost arestaţi în 6 noiembrie 2014, cu trei zile înainte Memorial Day.
Haseeb Hamayoon de 28 de ani, Yousef Syed de 20 de ani şi vărul lor Nadir Syed de 22 de ani se declarau adepţi ai ISIS, iar convorbirile şi mesajele macabre dintre ei afirmau că nu s-au dus în Siria, pentru a fi utili organizaţiei jihadiste în Occident, relatează Daily Mail.

“F… Kuffarii (cei care nu cred în Allah) şi sistemul”, este unul din mesajele jihadiştilor judecaţi de instanţa britanică. “Nu există nici un loc mai bun decât Statul Islamic”, mărturisea un altul.

Hamayoon are un paşaport pakistanez, dar a trăit în Australia şi Statele Unite ale Americii, în timp ce Yousef Syed şi Nadir Syed sunt ambii cetăţeni britanici.

http://www.evz.ro/nou-mesaj-violent-al-jihadistilor-pentru-crestini-cu-ce-monstruozitati-sunt-amenintati-toti-cei-care-nu-cred-in-allah-galerie-foto.html

Lasati un raspuns