Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Arsenie Boca le-a făcut fericite şi pe Andreea Tonciu, şi pe mama ei: «Are şi ea, în sfârşit, un iubit frumos»

tonciu Nu aduce anul ce aduce ceasul! Zicala e valabilă pentru Andreea Tonciu, care şi-a găsit, de o lună şi jumătate, fericirea alături de un tânăr afacerist, al cărui fizic e, în sfârşit, agreat şi de mama vedetei.
Şi-a petrecut 7 ani din viaţă alături de Nicolae Mitea, însă apariţia lui Daniel în viaţa Andreei Tonciu pare a fi un semn divin. Cel puţin bruneta este convinsă de acest lucru, mai ales că întâlnirea neaşteptată cu el s-a ivit într-o parcare, la aproximativ două săptămâni după ce ea a fost în pelerinaj la mănăstirea Prislop.

S-a rugat la Prislop pentru el

“Andreea a fost la mormântul părintelui Arsenie Boca şi s-a rugat să îi dea un băiat care să îşi dorească într-adevăr o relaţie serioasă, care să o iubească cu adevărat şi care să se poarte foarte frumos cu ea şi aşa s-a întâmplat. După două săptămâni s-a realizat. Este o minune! Şi mama ei e foarte fericită!”, ne-a povestit o prietenă de-a Andreei Tonciu. “Are şi ea, în sfârşit, un iubit frumos. Până acum, toţi au fost urâţi”, a izbucnit mama brunetei de faţă cu câţiva cunoscuţi. În cercul ei de cunoştinţe, bruneta s-a lăudat că ea şi Daniel vor pleca într- o vacanţă în Italia, unde mama iubitului ei are nişte afaceri.
I-a luat femeie în casă

Recent, Andreea Tonciu s-a mutat în apartamentul iubitului ei. Deşi fosta asistentă TV a vrut să îşi impresioneze bărbatul şi să gătească, nu a avut ocazia decât o singură dată. Se pare că acesta nu o lasă să se ostenească, mai ales că au o femeie care se ocupă de curăţenie, iar de mâncat… se hrănesc pe la restaurantele din oraş.

A păţit ruşinică la «păsărică»

Fără dubiu, filmările pentru emisiunea “Şerif de România”, în cadrul căreia este concurentă, vor rămâne ca o amintire dureroasă şi ruşinoasă pentru Andreea Tonciu. Filmate în zone sălbatice, secvenţele show-ului au pus vedetele participante în situaţii absolut insolite. Faţă în faţă cu sălbăticia, Andreea a fost victima ei. Cum s-a întâmplat (doar un exerciţiu de imaginaţie ne-ar putea crea un cadru relativ plauzibil), nimeni nu a aflat, dar bruneta a fost înţepată de o albină fix în zona pe care şi cei mai minusculi chiloţi, dacă ar fi existat în ecuaţie, ar fi protejat- o. Situaţia s-a agravat în momentul în care Andreea a reclamat o reacţie neobişnuită a organului afectat şi, potrivit surselor noastre, producătorii au dat-o pe mâna medicilor angajaţi să monitorizeze concurenţii pe parcursul filmărilor. După un control… amănunţit, aceştia au decis să o trimită la un altul, şi mai amănunţit, în afara taberei, în civilizaţie. Şi, se pare, “păsărica” ei a avut ceva de suferit, căci Andreea a lipsit trei zile de pe platoul de filmare. Probabil, pe viitor, guraliva brunetă îşi va proteja mai bine… intimitatea.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/arsenie-boca-le-a-facut-fericite-si-pe-andreea-tonciu-si-pe-mama-ei-are-si-ea-in-sfarsit-un-iub-555884.html

Lasati un raspuns