Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

”România va fi înconjurată de flăcări!”. PROFEȚIA TERIBILĂ a Părintelui Arsenie Boca

arsenie_boca_05 O țară întreagă este în doliu după tragedia din clubul Colectiv, unde conform bilanțului provizoriu 44 de oameni au murit și aproximativ 200 au fost răniți. Părintele Arsenie Boca, la care mulţi dintre români au mers în pelerinaj, a făcut o serie de predicţii, cu mulţi ani înainte de moartea sa, legate de criza din România, de faptul că Bucureştiul ar putea fi afectat de o calamitate, ”deoarece acolo forfotesc păcatele” și că România va fi ”înconjurată de flăcări”.
Conform spuselor părintelui, guvernanţii vor percepe şi mai multe taxe, iar românii o vor duce din ce în ce mai greu.

“Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi cădea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul!”, ar fi spus părintele Arsenie Boca, potrivit mărturiilor măicuţei Septimia Manis, 81 ani, din Codlea.

Despre Capitală spunea că va fi afectată în viitor, de o calamitate în urma căreia va fi ştearsă de pe faţa pământului. “Părintele i-a spus unei doamne de la Bucureşti că pe Bucureşti s-a “ouat” de două ori, referindu-se la bombardamente (dar şi la cutremure), iar când se va “oua” a treia oară Bucureştiul va fi şters de pe faţa pământului deoarece acolo forfotesc păcatele”, au declarat Preoteasa Lucreţia Urea şi Paraschiva Anghel.

Cu altă ocazie, el a adugat: ”O să ne pască un mare cutremur și blocurile din București vor ajunge ca și cutiile de chibrituri. Mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce”. Va veni vremea când vor dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări!”.

Şi-a prezis data propriei morţi

În anii ’80, Arsenie Boca a prevăzut prăbuşirea sistemului comunist, dar şi violenţa schimbărilor din România, după cum avea să declare unul dintre credincioşii care îl mai vizitau în vremea în care părintele lucra la pictura din Biserica Drăgănescu: “Spunea că toate celelalte ţări vor face paşnic trecerea de la comunism la capitalism, numai România va face trecerea prin vărsare de sânge şi vor muri mulţi. L-am întrebat pe părinte dacă voi muri şi eu (…) Mi-a spus că nu voi muri la revoluţie, dar că «ăsta » (n.r. – Ceauşescu) va muri în ziua de Crăciun. A completat: «Şi voi muri şi eu cu vreo trei săptămâni înaintea lui»”. Arsenie Boca avea să treacă la cele veşnice în ziua de 4 decembrie 1989, fix cu trei săptămâni înainte de execuţia cuplului Ceauşescu.

E înmormântat la Mănăstirea Prislop

Născut la 29 septembrie 1910, în localitatea hunedoreană Vaţa de Sus, cu numele de Zian Boca, viitorul monah a absolvit Academia de Teologie din Sibiu în anul 1933. Dând dovadă de mare talent şi la pictură, primeşte o bursă pentru studii la Academia de Arte Frumoase din Bucureşti.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/profetia-teribila-a-parintelui-arsenie-boca-romania-va-fi-inconjurata-de-flacari-557454.html

Lasati un raspuns