Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Parohia Ortodoxă de la Verona în ajutorul celor arși

donatii_medicamenteÎncepând din 11 noiembrie 2015 Secția de arși a Spitalului din Verona pune la dispoziție 2 locuri pentru victimele incendiului de la clubul Colectiv din București, transmite Episcopia ortodoxă Română din Italia, preluată de Romanian Global News.
“Mulțumiri domnilor doctori Alina si Florin Puflea (membri activi ai parohiei noastre), domnului Consul General Dumitrescu (Trieste), doamnei director Bonavina (ULSS 20) si domnului Luca Coletto (Asessore Regione Veneto) pentru disponibilitate si rapiditate.

Dată fiind situația, banii de la colecta de duminică se vor da familiilor celor care vor veni sa însoțească bolnavii. In cazul in care aceștia nu vor avea nevoie, suma colectată va fi donate spitalului Bagdasar-Arseni din București. Domnul să le răsplătească însutit! Rugăm pe Bunul Dumnezeu să întărească pe cei în suferință pe paturile spitalelor” se arată în corespondența primită de la biroul de presă al Episcopiei.

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/index.php?option=com_content&view=article&id=19707:parohia-ortodox-de-la-verona-in-ajutorul-celor-ari&catid=52:asociatii–ambasade&Itemid=73

Lasati un raspuns