Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

TOP 4 cele mai bune la pat femei din istorie. Una dintre ele şi-a început ”activitatea” la mănăstirea de maici, unde era elevă

francesca-delleraToată lumea ştie că bărbaţii sunt cei care de obicei se mândresc cu CV-urile lor sexuale, însă nu ştim cât de productive şi de folositoare sunt partidele lor de sex. În istorie există şi câteva femei care se puteau mândri cu o listă destul de mare de bărbaţi care le-au trecut prin pat. Unele dintre ele au reuşit să obţină în pat ceea ce bărbaţii nu au putut să obţină nici pe câmpul de luptă.
Cracked a efectuat un top patru al acestor femei:

1 . Contesa de Castiglione a fost atât de bună la pat încât a reuşit să unească o ţară

Virginia Oldoini s-a născut în Toscana în 1837. La vârsta de 17 ani, părinţii au căsătorit-o cu un bărbat cu 12 ani mai în vârstă decât ea. Dar, un an mai târziu, vărul ei a decis că ar fi mult mai convenabil pentru cariera ei şi pentru ţară dacă Virginia ar fi disponibilă ca amantă a lui Napoleon al III-lea.

În acea perioadă, Italia era alcătuită din multe regiuni mai mici şi vărul Virginiei a făcut parte din grupul care a dorit să unifice aceste regiuni şi să formeze o ţară. El a folosit-o pe verişoara sa pentru a-şi duce la îndeplinire planul de a uni ţara. Virginia a reuşit să devină amanta împăratului şi peste un an Napoleon al III-lea a trimis trupe pentru a uni peninsula.

2. Peggy Guggenheim, o colecţionară care combina arta cu sexul

Peggy a fost căsătorită de două ori şi a avut doi copii, dar nu acestea au fost punctele culminante ale vieţii sale. Cele mai multe biografii estimează că pe parcursul vieţii ei a avut aproximativ 1000 de iubiţi. Până şi în propria ei autobiografie numită ”Memoriile unui iubitor de artă” a început să menţioneze despre activitatea sa artistică abia de la pagina 110, dintr-o carte de 200 de pagini. Acest lucru se datorează mai ales faptului că a avut foarte multe de spus despre barbaţi şi sex.

3. Regina Nzinga a avut un harem de barbaţi pe care îi punea să se lupte pentru ea

Nzinga de Ndongo şi Matamba (regiuni care astăzi fac parte din Angola) s-a născut în anul 1583. După moartea tatălui ei, portughezii au preluat regiunea şi i-au transformat pe locuitorii ei în sclavi. Nzinga a reuşit să-şi motiveze supuşii pentru a lupta cu cotropitorii şi a reuşit să-i ţină la distanţă pe portughezi timp de 40 de ani.

Totuşi, Nzinga a rămas în istorie şi pentru activitatea ei sexuală destul de intensă şi de bizară. În fiecare seară alegea doi bărbaţi pe care îi punea să se lupte între ei. Câştigătorul urma să-şi petreacă noaptea cu regina, dar dimineaţa următoare era şi el ucis.

4.  Actriţa Tallulah Bankhead şi-a început activitatea încă din mănăstirea de maici unde era elevă

Tallulah s-a născut în 1902, iar la vârsta de 15 ani deja îşi începuse cariera de actriţă dar şi viaţa sexuală. Lista de persoane cu care s-a culcat a început la mănăstirea de maici unde era elevă. Se pare că toată teoria legată de castitate predată unor adolescente în care hormonii o luau razna nu a fost asimilată în totalitate.

În decursul timpului, activitatea sexuală a lui Tallulah a fost destul de prolifică, relaţiile interrasiale şi cele gay fiind foarte aproape de a fi pedepsite cu închisoarea. Se spune că Tallulah a avut unele legături amoroase cu Greta Garbo, Marlene Dietrich, Hattie McDaniel şi Billie Holiday.

La vârsta de 30 de ani se imbolnăveşte de o boală cu transmitere sexuală, iar la 66 de ani moare din cauza unor complicaţii provocate tot de hobby-ul ei preferat – sexul.

http://www.descopera.ro/dnews/14850463-top-4-cele-mai-bune-la-pat-femei-din-istorie-una-dintre-ele-si-a-inceput-activitatea-la-manastirea-de-maici-unde-era-eleva

Lasati un raspuns