Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Se solicită oprirea construirii moscheii din București | „Poporul român nu va permite să fie amenințat, desconsiderat și batjocorit la el acasă”

moschee-romPrimirea de imigranți musulmani și moscheea din București sunt pericole la adresa României, iar poporul român nu va permite să fie amenințat, desconsiderat și batjocorit la el acasă”, este mesajul transmis astăzi de liderul PRU, deputatul Bogdan Diaconu, după atentatele din Franța, informeaza stiripesurse.ro.
Acesta a anunțat de asemenea că Partidul România Unită ”transmite condoleanțe poporului francez în urma atentatelor tragice din Paris și condamnă ferm asemenea atacuri la adresa umanității”.
Liderul naționalist lansează și un atac la președintele Iohannis afirmând că acesta ”trebuie să-și ceară scuze public poporului român pentru că a acceptat cotele obligatorii de imigranți, fiind gata să implice România în jocurile fatale ale pericolului musulman”.

”Este momentul ca președintele Iohannis să accepte că a greșit profund și să adopte o poziție fermă de respingere a imigranților musulmani pentru ca să nu transforme și România în teatrul de război al fundamentaliștilor”, este opinia liderului PRU.

http://www.directproprietar.ro/Se-solicit-oprirea-construirii-moscheii-din-Bucureti–Poporul-romn-nu-va-permite-s-fie-ameninat

Lasati un raspuns