Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Gabriel Cotabiță, dezvăluiri uluitoare despre momentele în care a fost inconștient: ”Lumina albă o vezi dacă vrei să mori”

gabriel_cotabitaGabriel Cotabiță a vorbit pentru prima dată despre clipele în care a fost în comă și despre ce a văzut și ce a simțit în acele momente.
Artistul a trecut prin cea mai grea experiență din viața sa, când toți apropiații și fanii s-au rugat pentru el, dar a reușit să învingă boala într-un mod miraculos.
Cotabiță a povestit despre experiența sa uluitoare din momentul în care se afla în comă, și se zbătea între viață și moarte.“Lumina albă o vezi dacă vrei să mori. Era ceva negru acolo. Am început să vorbesc în latină”. Deşi era în comă, artistul primea o serie de mesaje. “Nu te speria, nu te speria”, susţine acesta, în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

Gabriel Cotabiţă (59 ani) a ajuns de urgenţă al spital pe 8 mai, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de sport din Bucureşti! Artistul a suferit un stop cardio-respirator, în timp ce își efectua programul de exerciţii.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/cotabita-dezvaluire-lumina-lba-inconstient-coma-558907.html

Lasati un raspuns