Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Sărutul Papei Francisc a vindecat o fetiță bolnavă de cancer

papa-fetita180Papa Francisc nu este doar cel mai iubit Suveran Pontif din lume, acesta face chiar şi minuni. Cel puţin aceasta este mărturia unei familii din statul american Pennsylvania, care susţine că acesta i-a salvat de la moarte sigură fiica, în vârstă de un an.
Joey şi Kristen Masciantonio au declarat la postul de televiziune CBS că, în septembrie, în timpul vizitei Papei în Philadelphia, Suveranul Pontif a sărutat- o pe cap pe fetiţa lor, în vârstă de un an, Gianna, care a fusese diagnosticată cu o tumoare la creier inoperabilă. Însă recent i-au făcut o tomografie şi au rămas muţi de uimire când au descoperit că tumoarea s-a micşorat ca prin minune faţă de dimensiunea de la ultima analiză care a avut loc în august, diferenţa fiind uriaşă şi aceasta abia fiind sesizabilă. Soţii Masciantonio sunt convinşi că sărutul Papei a fost o intervenţie divină, care a scăpat- o pe Gianna de la moarte.

“E din ce în ce mai bine şi devine tot mai puternică. Anul trecut, trăiam în onoarea ei. Acum, trăim alături de ea. Mă gândesc că Dumnezeu a ajutat-o şi cred că Papa este mesajerul lui Dumnezeu”, au declarat părinţii micuţei.

În plus, aceştia au fost uimiţi de concidenţele evenimentului. Bărbatul care a ridicat- o la Papă pe Gianna în timpul paradei din Philadelphia este bodyguardul Suveranului Pontif, pe nume Domenico Giani, având acelaşi prenume ca acela al fratelui micuţei.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/sarutul-papei-francisc-a-vindecat-o-fetita-bolnava-de-cancer-559081.html

Lasati un raspuns