Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Ziua Națională a României sărbătorită la Parohia “Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul și Sfântul Ierarh Zenon” – Verona I

sfantu_prooroc_ilieÎn parohia Verona I, bucuria participării la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la care au fost prezenți mulți credincioși, unii dintre ei îmbrăcați în costume populare, s-a prelungit cu un concert de cântece patriotice, transmite Romanian Global News.
Membrii stranei și o parte din copiii parohiei au prezentat un program artistic din care, pe lângă Imnul Național cântat de către toți cei prezenți, n-au lipsit cântecele care ne-au însoțit istoria. La eveniment a participat Domnul Consul General Cosmin Dumitrescu de la Consulatul General al României din Trieste, care a dorit să mulțumească parohiei noastre pentru rolul activ avut în sprijinirea victimelor incendiului de la clubul “Colectiv” din București. După-amiază, părintele Protopop Gabor Codrea și Domnul Consul General au fost prezenți la două concerte de muzică populară și patriotică, în localitate.

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/index.php?option=com_content&view=article&id=19940:ziua-naional-a-romaniei-srbtorit-la-parohia-qsfantul-prooroc-ilie-tesviteanul-i-sfantul-ierarh-zenonq-verona-i-&catid=70:reportaj&Itemid=106

Lasati un raspuns