Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Povestea incredibilă a unui călugăr budist! A renunțat la ROBĂ pentru podium și a devenit FOTOMODEL de succes!

mimiMimi Tao este cel mai cunoscut fotomodel de lenjerie intimă pentru femei din Asia. Însă, puțini știu povestea pe care tânăra o ascunde în spate. Aceasta este transsexual și a cunoscut succesul pe podium după ce a trăit timp de șase ani într-un templu budist și a dormit într-o toaletă din SIngapore. În ciuda celebrității sale, Mimi se gândește însă să se întoarcă iar la viața de călugăr.
La doar 22 de ani a urcat pe podium pentru cei mai cunoscuți designeri din Asia, are lumea la picioare, bani, celebritate și tot ce și-ar fi putut dori vreodată. Însă, Mimi nu are de gând să se oprească aici, Marele ei vis e să-și facă un renume și în lumea modei de la New York. Viața ei e însă este, în prezent, total diferită de cea de acum 10 ani, când abia devenea călugăr într-un templu budist și unde a descoperit își dorește de fapt să fie femeie. Și asta, pentru că Mimi s-a născut băiat, pe numele de Phajaranat Nobantao, într-o familie înstărită din Thailanda. El și fratele ei mai mic, dar și sora mai mare, au avut parte de cea mai bună educație și nu le lipsea absolut nimic Cu o mulțime de oportunități puse la dispoziție, frații lui își făceau planuri pentru viitor. Sora sa voia să devină antrepenor, iar fratele lui să urmeze școala medicală, Phajaranat fiind singurul care nu-și făcea nici un plan, convins că nimic rău nu se poate întâmpla. Însă, se pare că s-a înșelat. În anul 2000, din cauza crizei economice părinții lor au dat faliment și au fost la un pas de a-și pierde casa.

Pentru că nu mai puteau să-i ofere confortul cu care fusese obișnuit, l-au tirmis să studieze la un templu budist. După doar șase luni, la vârsta de 12 ani, Phajaranat a devenit călugăr, deși începuse să se simtă atras de hainele și activitățiile unei fete. “Am început să mă port ca o fată, să vorbesc ca o fată și să devin mai interesat de lucruri femeiești, cum ar fi machiajul”, a povestit Mimi Tao pentru Bangkok Post.Așadar, dorința de a deveni femeie era tot mai mare, fapt pentru care împreună cu alți patru prieteni se întâlneau în secret și făceau lucruri de fete. Se machiau, dădeau show-uri de modă, transformându-și robele în rochii, iar apoi aceștia au început să ia anticoncepționale pentru a le crește sânii. Însă, Nobantao a fost prins de mama lui, în timpul unei vizite și l-a amenințat, plângând în hohote, că dacă nu se oprește din luat pastile și din transformare nu-l mai recunoaște drept fiul ei. Cu toate acestea, băiatul a răspuns că își va uma visul și își va face mama să fie mândră de el.
A dormit prin toalete

Drept urmare, după șase ani la templu, el a început să se prezinte drept Mimi Tao, a început să lucreze ca dansatoare în cabaret și apoi a bătut la uile agențiilor de fotomodele, însă a fost refuzat pe motiv că Thailanda nu e pregătită pentru un fotomodel transsexual. Astfel, Mimi a plecat să-și încerce norocul în Singapore, unde a fost reținută de autorități pentru că nu semăna cu poza din pașaport, iar apoi a fost nevoită să doarmă într-o toaletă până au primit-o în casa lor părinții unui prieten. Aici a reușit încet, încet să obțină diverse joburi și chiar să urce pe podium, iar în scurt timp povestea ei a atras atenția presei, devenind celebră în întreaga Asie. În plus, o femeie impresionată de destinul ei, s-a oferit să o ajute cu un implant mamar pentru a a dobândi un corp de invidiat. Succesul ei e atât de mare, încât a fost contactă și de un regizor celebru din Europa, care vrea să facă un film despre viața ei. Cu toate acestea, Mimi nu mai vrea să facă și operația de schimbare de sex, pentru că spunea ea, că nu știe ce îi va oferi viitorul și poate într-o zi se va întoarce înapoi la viața de călugăr.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/mimi-tao-a-devenit-din-calugar-fotomodel-transsexual-celebru-561551.html

Lasati un raspuns