Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

5 ritualuri mortuare, prin care s-a încercat aducerea la viaţă a celor decedaţi. Cum poţi fi readus la viaţă prin ÎNVIERE cuantică?

cemetery-180Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii şi-au pus întrebări legate de ce se va întâmpla după ce vor muri. În acest sens, un autor american a scris o carte, în care prezintă cele mai importante ritualuri legate de momentul morţii, de la incinerare, până la învierea cuantică.
Dacă primul termen ne este atât de cunoscut, cel de-al doilea dă mari bătăi de cap celor care îl întâlnesc pentru prima dată. În acest sens, învierea cuantică reprezintă o teorie, conform căreia, într-o perioadă foarte mare de timp, totul este posibil. Prin urmare, după ce murim, există posibilitatea să reapărem pe Pământ după o perioadă îndelungată, ca şi cum nu am fi dispărut vreodată.

Ideea apare şi în cartea scriitorului american Clifford Alan Pickover, intitulată Death and the afterlife: A chronological journey from cremation to quantum resurrection.

Iată câteva dintre ritualurile legate de moarte, pe care Pickover le prezintă în volumul său:

Florile din mormintele natufienilor

Cultura Natufi a existat în zona Levantului, în perioada anilor 12500 – 9500 î.Hr. În 2013, arheologii care cercetau mormintele natufiene din peştera Raqafet, au descoperit rămăşiţele unor plante precum salvia sau menta. “Depunerile de acest gen sunt foarte rare. Ele demonstrează existenţa unei societăţi pre-agricole complexe”, a declarat specialistul Daniel Nadal.

Pedeapsa capitală

Pedeapsa capitală a fost introdusă pentru prima dată, în mod oficial, în binecunoscutul Cod al lui Hammurabi (1772 î.Hr.). Conform acestuia, pedeapsa cu moartea putea fi aplicată pentru 25 de infracţiuni, printre care se număra şi adulterul. Curios este faptul că pentru crimă sau trădare nu era aplicată această pedeapsă.

Mai multe http://www.descopera.ro/dnews/14964720-5-ritualuri-mortuare-prin-care-s-a-incercat-aducerea-la-viata-a-celor-decedati-cum-poti-fi-readus-la-viata-prin-inviere-cuantica-foto

Lasati un raspuns