Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Mănăstire creştină din Ierusalim, vandalizată de extremişti evrei

mananastire_crestina_vandalizata_ierusalim-180O mănăstire creştină din Ierusalim a fost vandalizată de extremiştii evrei, cu grafitti în limba ebraică de genul „creştinii să meargă în iad”, potrivit Reuters cita de www.independent.md, preluat de Romanian Global News.
Mănăstirea creştină The Dormition Abbey din Oraşul Sfânt a fost vandalizată cu mesaje insultătoare scrise pe pereţii exteriori. şi pe uşile de intrare.
Mesajele scrise cu grafitti în limba ebraică sunt de genul „Creştinii să meargă în iad”, „Ştergeţi numele bastardului” sau „Moarte ereticilor creştini, duşmanii Israelului”.
Autorităţile din Israel au comandat o investigaţie de urgenţă din partea poliţiei locale. Se presupune că au fost mai multe persoane care au vandalizat locaşul de cult, datorită stilurilor diferite de scris, notează Reuters.

„Nu vom lăsa pe nimeni să submine coexistența religioasă în Israel”, a declarat ministrul de interne israelian, Gilad Erdan.

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/index.php?option=com_content&view=article&id=20433:mnstire-cretin-din-ierusalim-vandalizat-de-extremiti-evrei&catid=48:economic–social&Itemid=76

Lasati un raspuns