Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Parohia românească din Bolzano ajută copiii săraci din România

ajutoare_bolzanoParohia ortodoxă Română din Bolzano a organizat un nou proiect umanitar, având în vedere de această dată 50 de copii din familii foarte sărace din localitatea Dobârlău Vale, județul Covasna. Pentru acești copii au fost trimise peste 700 kg de ajutoare umanitare (alimente neperisabile şi îmbrăcăminte), transmite Părintele Lucian Milasan pentru Romanian Global News.
“Am încercat astfel să ne exprimăm solidaritatea faţă de cei care se află în necazuri şi nevoi. Le mulțumim tuturor credincioșilor noștri care au contribuit la această colectă umanitară, la început de An Nou, dovedind în primul rând că adevărata faptă bună este când ajuți pe cei mai slabi decât tine fără să aștepți nimic în schimb. Hristos Domnul să le răsplătească însutit jertfa făcută!” a mai declarat Părintele Lucian Milasan, în corespondența trimisă.

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/index.php?option=com_content&view=article&id=20450:parohia-romaneasc-din-bolzano-ajut-copiii-sraci-din-romania&catid=49:cultura–culte&Itemid=74

Lasati un raspuns