Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Centru social românesc inaugurat la Roma

preoti_roma_socialPreasfințitul Părinte Siluan, Episcopul Ortodox Român al Italiei, a inaugurat, joi, 11 februarie 2016, Centrul Social „Sfântul Alexie, Omul lui Dumnezeu” – Sfântul Mucenic Laurențiu arhidiaconul, de pe lângă Paraclisul Episcopal „Sfântul Alexie, Omul lui Dumnezeu” din Roma – Torre Spaccata, informează site-ul oficial al eparhiei, preluat de Romanian Global News.

La slujba sfințirii au participat un sobor de preoți și diaconi și un grup de credincioși implicați în acest proiect filantropic.

În cuvântul său, Preasfințitul Părinte Episcop Siluan a binecuvântat această lucrare pastorală ce se deschide pentru cei săraci și pribegi și a mulțumit și a încurajat în același timp pe părintele Gabriel Popescu, consilierul social al Episcopiei și pe părintele Mihai Anton să înceapă și să continue acest proiect cu toată dăruirea și încrederea în reușita lui.

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/index.php?option=com_content&view=article&id=20784:centru-social-romanesc-inaugurat-la-roma&catid=48:economic–social&Itemid=76

Lasati un raspuns