Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Prima conferință de primăvară cu preoții din Sudul Italiei

conf_preoti_italiaÎn data de 22 martie 2016, a avut loc la Mănăstirea Bivongi prima conferință pastorală semestrială de primăvară din Cadrul “Anului Omagial al educației religioase a tineretului creștin ortodox” transmite Romanian Global News.
Conferința a întrunit toți preoții din protopopiatele misionare din sudul Italiei, în frunte cu PC. Pr. Arhimandrit Vicar Atanasie, transmite Romanian Global News.Ziua a început prin săvârșirea Liturghiei Darurilor mai înainte Sfințite în Biserică Mănăstirii, după care a urmat o agapă frățească și așteptata conferință. ‎

Invitatul de onoare al conferinței a fost PC Părinte Saul Șoptică – Vid de la parohia Budrio, care a tratat aspecte duhovnicești ale creșterii spirituale a tinerilor din parohii dar și a tinerilor preoți slujitori.‎ Conferința a impresionat prin numărul de exemple duhovnicești de la Sfinții Părinți ai Bisericii care au fost puse ca și bază a unei educații religioase mântuitoare.

La sfârșitul conferinței s-au distribuit cărți, broșuri și alte materiale misionare pentru activitatea parohiilor în sudul Italiei.

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/index.php?option=com_content&view=article&id=21203:prima-conferin-de-primvar-cu-preoii-din-sudul-italiei&catid=49:cultura–culte&Itemid=74

Lasati un raspuns