Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Inaugurarea cursului de cântăreți bisericești din Protopopiatul Emilia Romagna II

parohie_emilia_romagnaDuminică 27 martie 2016, cu ajutorul Domnului şi cu binecuvântarea Preasfințitului Siluan, a avut loc la parohia Sfântului Ioan Rusu din Faenţa inaugurarea cursului de cântăreţi bisericeşti din Protopopiatul Emilia Romagna II din Italia, transmite Romanian Global News.
Am săvârşit slujba de Te Deum împreună cu preoţii din protopopiat ,răspunsurile la strană fiind date de tinerii înscrişi la curs în frunte cu domnul profesor Ciomărtan Gheorghe, cel care se va ocupa de formarea candidaţilor. Candidaţii la acest curs sunt tineri, domni şi doamne dornici şi interesaţi de a învăţa cântarea la strană precum şi noţiuni de tipic bisericesc, pentru a putea sluji frumos Domnului. Candidaţii provin de la fiecare parohie din protopopiatul nostru. Prima etapă din anul acesta este de trei luni de zile, urmând ca în anii următori să continuăm pentru a completa formarea lor.

Rugăm pe bunul Dumnezeu să ne binecuvânteze cu roade bogate!

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/index.php?option=com_content&view=article&id=21268:inaugurarea-cursului-de-cantrei-bisericeti-din-protopopiatul-emilia-romagna-ii-&catid=49:cultura–culte&Itemid=74

Lasati un raspuns