Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Chiar înainte să moară, Mircea Albulescu le-a povestit apropiaților că soția îl cheamă la Ceruri! ”Vorbea tot timpul cu ea”

mircea_albulescu_zi_nastereMircea Albulescu își simțea sfârșitul și nu s-a sfiit să recunoască acest lucru. Mai mult, actorul povestea că soția sa, care s-a stins din viață în urmă cu aproximativ nouă ani, îl cheamă la ea.
”Aștept moartea, sunt tot mai aproape de ea, e cea mai grea așteptare”, a fost declarația tulburătoare pe care Mircea Albulescu a dat-o după ce, în urmă cu un an, fusese supus unei triple operații de bypass la inimă.
Actorul nu se temea nicidecum de acest moment! Pentru el, cea mai grea încercare a vieții a fost pierderea soției, care s-a stins din viață în urmă cu aproximativ nouă ani, răpusă de o boală cruntă, cancerul. De atunci, a suferit enorm, s-a închis în sine, nu a mai primit pe nimeni în casă, în afara fiului său, diabetul i s-a accentuat, a început să aibă probleme cu inima. Opt luni a locuit în altă parte și s-a întors în apartamentul său de pe Magheru abia atunci când muncitorii i-au schimbat toată locuința. În ultima perioadă, actorul a simțit că i se apropie sfârșitul și le-a mărturisit apropiaților, chiar înainte să ajungă la Spitalul de Urgență ”Floreasca”, acolo unde a decedat în dimineața zilei de vineri, că soția sa îl cheamă la ea și că era din ce în ce mai prezentă în casa sa.

I-a pus tacâm la masă în ultima zi

”Vorbea mai tot timpul cu ea. Mai mereu, când făcea ceva, o întreba dacă e bine. Și i-a promis că în curând o să vină lângă ea. Cu câteva zile înainte să i se facă rău, a făcut curățenie în casă, a mai pus un tacâm la masă ca să ia micul dejun alături de soția lui”, a povestit un apropiat de-al regretatului actor.
Iar Mircea Albulescu s-a ținut de cuvânt. A închis ochii pentru totdeauna, după ce și-a dat întâlnire în lumea de dincolo cu iubirea vieții sale, femeia cu care a fost împreună jumătate de veac.

Înjurat de șoferi cu două ore înainte de internare

Jurnalistul TVR Cătălin Sava a fost martor la una dintre ultimele reprezentanții publice ale lui Mircea Albulescu, când actorul a fost înjurat în cor și claxonat de șoferi cu două ore înainte de a fi internat la Spitalul Floreasca.

“Un bătrân înalt traversează foarte greu, de-abia merge. A rămas ultimul pe trecere. Instantaneu, claxoane. Multe, un cor cacofonic! Un tânăr din dreptul meu, mai tânăr ca mine, pe banda 1, înjură lung și apăsă claxonul cu fața tumefiată. Se aud și alte sudălmi. Bătrânul se întoarce, nedumerit, cu o expresie deznădăjduită pe chip. E Mircea Albulescu. De-abia merge. Mașina din fața mea demarează în trombă, foarte aproape de el, șoferul țipă ceva neinteligibil, coloana se pune în mișcare, actorul e pe trotuar, dar încă se mai aud claxoane. Mi se face rușine”, a scris acesta pentru republica.ro și apoi a confimat pentru Libertatea această întâmplare.

http://www.libertatea.ro/monden/exclusiv-chiar-inainte-sa-moara-mircea-albulescu-le-a-povestit-apropiatilor-ca-sotia-il-cheama-la-ceruri-vorbea-tot-timpul-cu-ea-1444368

Lasati un raspuns