Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Mărturie ortodoxă la Asti

ortodoxa_astiÎn cadrul Congresului Euharistic Diocezan, Pane del Cammino, Dono di misericordia, Centru di Unita, desfășurat la Asti în perioada 10 – 17 aprilie, Parohia Ortodoxă Română Sfinţii Apostoli Petru și Pavel din Asti, cu binecuvântarea Preasfinţitului Episcop Siluan al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, a fost prezentă sâmbătă,16 aprilie, zi dedicată tinerilor, în piaţa San Secondo din Asti cu o mărturie ortodoxă.
Parohia a împărțit mici icoane și broșuri trecătorilor, aducând detalii despre icoana ortodoxă, despre portul tradițional, despre originile poporului român, trăsăturile și specificul Ortodoxiei. Proiectul Centrului Misionar al Episcopiei de Asti a vizat mărturia pe care Biserica o dă în lume în aceste zile de frământare socială.

S-a punctat îndeosebi situația din Siria, Palestina, Africa și Europa de Est, accentul punându-se pe misiunea avută de Biserică în aceste zone pentru cultivarea păcii și solidarității.

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/index.php?option=com_content&view=article&id=21470:mrturie-ortodox-la-asti&catid=49:cultura–culte&Itemid=74

Lasati un raspuns