Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

A doua întâlnirea anuală de formare a preoților noi hirotonițidin Episcopia Ortodoxă Română a Italiei

preoti_roma_formareMiercuri 15 iunie 2016, la Sediul Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei a avut loc cea dea doua întâlnire a preoților noi hirotoniți. La întrunire au fost prezenți preoți și diaconi din cuprinsul întregii Episcopii.Aceștia au participat la mai multe seminarii de formare practică, transmite Romanian Global News.
În prima partea a zilei au fost abordate subiecte din domeniul: AdministrativBisericesc, Liturgic, Pastoral și Misionar de către PărințiiConsilieri pe sectoarele corespunzătoare.

În a doua parte a zilei PS Părinte Episcop Siluan a intervenit cu un seminar deformare duhovnicească și de slujire liturgică în parohie.

Un accent deosebit s-a pus pe modul în care trebuie organizate activitățile înparohie – școlile parohiale, activitățile cu tinerii, studiubiblic, pelerinaje, dar și pe formarea continuă a preoților.

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/index.php?option=com_content&view=article&id=22079:a-doua-intalnirea-anual-de-formare-a-preoilor-noi-hirotoniidin-episcopia-ortodox-roman-a-italiei&catid=49:cultura–culte&Itemid=74

Lasati un raspuns