Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Manifestare religioasă asigurată de jandarmi

libertatiiVineri 08 iulie a.c., între orele 18:00-20:00, în Piaţa Libertăţii din Baia Mare, Biserica Penticostală Maranata organizează un Concert de Muzică Creştină.
Conform declaraţiei de organizare, se preconizează participarea a 2000 de persoane.
Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, sunt prezenţi la datorie, asigurând condiţiile de securitate pentru participanţii la această manifestare religioasă, acţionând pentru prevenirea fenomenului infracţional, intervenind în cazul tulburării ordinii publice.
În vederea evitării situaţiilor neplăcute, Jandarmeria Maramureş aminteşte următoarele :
Jandarmii sfătuiesc cetăţenii să nu poarte la vedere bunuri de valoare (bijuterii, sume de bani etc.), care pot atrage atenţia persoanelor cu intenţii dubioase, să nu îşi lase eventualele bagaje nesupravegheate, iar în cazul în care sunt însoţiţi de copii, să le acorde acestora o atenţie deosebită, deoarece se pot rătăci cu uşurinţă.
De asemenea, pentru evitarea producerii oricărui incident nedorit, recomandăm participanţilor la această manifestare să respecte indicaţiile forţelor de ordine.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Lasati un raspuns