Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Jandarmii asigură ordinea publică la sfinţirea bisericii

jandarmiDuminică, 17 iulie a.c., începând cu ora 08:00, în localitatea Tăuţii Măgherăuş, strada 1, nr. 99, are loc sfinţirea Bisericii Ortodoxe Măgherăuş. Slujba va fi oficiată de către ÎPS Părinte Andrei Andreicuţ şi PS Episcop Iustin Sigheteanul.
La această manifestare organizatorul  preconizează participarea a 500 de persoane.
Efective de jandarmi maramureşeni vor asigura ordinea şi siguranţa publică în zona de desfăşurare a slujbei religioase pentru ca manifestarea să se desfăşoare în condiţii normale.

Jandarmii sfătuiesc cetăţenii să nu poarte la vedere bunuri de valoare (bijuterii, sume de bani, obiecte de valoare etc.), care pot atrage atenţia persoanelor cu intenţii dubioase, să nu îşi lase eventualele bagaje nesupravegheate, iar în cazul în care sunt însoţiţi de copii, să le acorde acestora o atenţie deosebită, deoarece se pot rătăci cu uşurinţă.
De asemenea, pentru evitarea producerii oricărui incident nedorit, recomandăm participanţilor la aceste manifestări să respecte indicaţiile forţelor de ordine.
Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Lasati un raspuns