Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Veste proastă pentru Patriarhul Daniel! Nepoata sa rupe căsătoria

danielStela Maria Ispas, nepoata patriarhului Daniel, a decis să divorțeze la mai bine de patru ani după ce a spus „Da!“ în faţa ofiţerului stării civile, legându-şi destinul de un tânăr din satul Coteşti, comuna Godeni, județul Argeș.
Deşi, la prima vedere, căsnicia celor doi tineri părea a fi una liniştită şi fericită, în realitate, lucrurile au stat altfel. Certurile şi scandalurile s-au ţinut lanţ în familia Ispas, Costel, partenerul de viaţă al nepoatei patriarhului, dovedindu-se a fi, pe fondul consumului de alcool, un bărbat violent, care-şi lovea deseori soţia, notează Curierul Zilei.
Astfel, la finele lunii iunie 2016, Stela Maria a decis să pună capăt calvarului, intentând acţiunea de divorţ la Judecătoria Câmpulung.

În localitatea Coteşti, acolo unde a locuit nepoata patriarhului, subiectul este unul tabu. Tot satul ştie că povestea frumoasă de dragoste de la începutul relației celor doi a degenerat într-o căsnicie nefericită şi plină de scandaluri, însă nimeni nu vrea să vorbească, oficial, despre acest lucru.

Nepoata Patriarhului Daniel, RUPTĂ CU BĂTAIA

Astfel, după mai multe scandaluri din cauza alcoolului consumat de soț, care ajungea să o bată pe nepoata Patriarhului Daniei, ea a decis să pună capăt vieții necăjite prin intentarea procesului de divorţ, cererea fiind înregistrată la Judecătoria Câmpulung, pe 28 iunie 2016. Cei doi au împreună o fiică de patru ani.

Cu toate acestea, în fața Bisericii, acesta nu este un motiv de divorț acceptabil, astfel că cei doi tineri au șanse mici să primească din nou binecuvântarea unui preot în cazul în care decid să se recăsătorească.

http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/veste-proasta-pentru-patriarhul-daniel-nepoata-sa-rupe-casatoria-1592150

Lasati un raspuns