Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Ședință Protoieria Abruzzo

preoti_abruzzoMarți, 27 septembrie, s-a ținut Ședința de toamnă a Protopopiatului Abruzzo. Întâlnirea a avut loc la Parohia L’Aquila, păstorită de Părintele Sorin Istrătescu.
S-a început cu săvârșirea Slujbei Acatistului Sfântului Martir Antim Ivireanul. Părintele Protoiereu Laurențiu Costache a deschis lucrările cu un frumos și ales cuvânt despre bucuria reîntâlnirii și a împreună-rugăciunii. Preotul Daniel Mititelu de la Parohia Avezzano a susținut un referat asupra vieții și intensei activități a Sfântului Martir Antim Ivireanul, după care Părintele Alin Iarca de la Parohia Pescara a avut frumoase și rodnice adăugiri pe marginea celor discutate. S-a vorbit, într-o atmosferă destinsă, de adevărată colegialitate, despre inerentele dificultăți, la nivel pastoral, in timpurile pe care le traversăm. Fiecare a făcut referire la realitățile din Parohia pe care o păstorește.

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/index.php?option=com_content&view=article&id=22998:edin-protoieria-abruzzo&catid=49:cultura–culte&Itemid=74

Lasati un raspuns