Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

“Raiul chiar există”: extraordinara poveste a băiatului care susţine că şi-a întâlnit sora şi străbunicul “pe lumea cealaltă”

colton-180Un băiat american susţine că s-a întâlnit în Rai cu sora şi străbunicul lui, pe care nu i-a cunoscut niciodată, scrie Fox News. Cartea care îi spune povestea, scrisă de tatăl lui, este un bestseller în SUA.
Pe când avea doar trei ani, Colton Burpo a fost internat în spital şi, pentru câteva zile, a agonizat deoarece doctorii i-au pus un diagnostic greşit. În această perioadă, băiatul susţine că şi-a părăsit propriul corp şi a ajuns în Rai (în limba engleză, fenomenul este cunoscut drept “near death experience”).
Acolo, el i-ar fi întâlnit pe sora şi pe străbunicul său. Lucrurile sunt cu atât mai neobişnuite dacă ţinem cont că străbunicul a murit cu treizeci de ani înainte ca băiatul să se nască, iar sora lui a fost, de fapt, o sarcină pierdută a mamei sale, de care părinţii nu i-au spus niciodată lui Colton.

Când a mai crescut, băiatul i-a spus mamei lui că el ştie că are două surori (Colton are doar o soră în viaţă). Când şi-a văzut mama nedumerită, Colton a întrebat-o dacă a avut vreo sarcină pierdută.

Părinţii au fost uluiţi de secretele pe care Colton le-a “aflat” cât s-a aflat pe lumea cealaltă, iar tatăl s-a hotărât să scrie o carte despre experienţa fiului său.

Cartea scrisă de tatăl lui Colton

“Heaven is for Real” (în traducere, Raiul chiar există) este un veritabil bestseller, din care s-au vândut toate cele 1.000.000 de exemplare tipărite. De asemenea, cartea a apărut în varianta pentru tablete şi sub formă de audiobook şi se vorbeşte chiar şi de o ecranizare.

http://m.gandul.info/magazin/raiul-chiar-exista-extraordinara-poveste-a-baiatului-care-sustine-ca-si-a-intalnit-sora-si-strabunicul-pe-lumea-cealalta-8090785

Lasati un raspuns