Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Slujire aniversară la Sediul Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei

Luni, 8 mai, la prăznuirea Sfântului Apostol și Evanghelist Ioan de-Dumnezeu-Cuvântătorul și al Cuviosului Arsenie cel Mare, Preasfințitul Părinte Episcop Siluan a slujit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, la Paraclisul Adormirea Maicii Domnului de la Centrul Eparhial de la Roma, transmite Pr. Ioan Lupasteanu, preluat de Romanian Global News.
Luni s-au împlinit 9 ani de la înscăunarea primului Episcop al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, în persoana Preasfințitului Părinte Episcop Siluan, moment care a avut loc în biserica Parohiei Ortodoxe Române Sfântul Antonie cel Mare din orașul Lucca, în data de 8 mai 2008.

La Dumnezeiasca Liturghie s-au adăugat ectenii de mulțumire pentru toate darurile și binecuvântările pe care Dumnezeu le-a revărsat peste episcopie și peste episcopul ei, în cei nouă ani de arhipăstorie.

http://www.rgnpress.ro/rgn_17/index.php?option=com_content&view=article&id=24702:2017-05-09-09-38-45&catid=49:cultura–culte&Itemid=74

Lasati un raspuns