Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Apel pentru românii de pretutindeni: Ajutați Mânăsirea românească Manastirea Acoperamantul Maicii Domnului Namur – Vedrin, din Belgia

Manastirea Acoperamantul Maicii Domnului Namur – Vedrin, din Belgia, care functioneaza in cadrul Mitropoliei Ortodoxe Romane a Europei Occidentale si Meridionale, a lansat un apel de ajutor către românii de pretutindeni în vederea achitarii ultimei transe de bani din prețul de achiziționare a mănăstirii, transmite Romanian Global News.
„Prin jertfa și dragostea celor care au cumpărat și pentru care s-a cumpărat acest așezământ de rugăciune, am ajuns la plata ultimei rate din prețul de achiziționare a mănăstirii. Pentru că suma ce trebuie plătită este destul de mare, 63.000 euro, încercam să achităm până la 30 iunie 2017 unavans de 33.000 euro, urmând ca restul de 30.000 euro sa îl plătim în 2018.

Tot anul acesta, după sărbătoarea Sfintelor Paști vom începe lucrările de izolare termică si mărirea bisericii. Efectuarea acestor lucrări este de neapărată trebuință pentru o mai bună desfășurare a slujbelor, pentru a diminua costul încălzirii bisericii și pentru a permite unui număr mai mare de credincioși să ia parte la slujbe.

Dorim ca acest așezământ să fie aproape de sufletul tuturor celor care îl caută pe Dumnezeu, un spațiu unde să se poată regăsi atmosfera de acasă, atât prin slujbele zilnice care se fac aici, cât și prin toate celelalte activități.

FACEM UN APEL CĂLDUROS PENTRU A SUSȚINE PLATA RATEI ȘI LUCRĂRILE CE SE FAC LA MĂNĂSTIRE!

Chemarea noastră să nu fie o silnicie, ci să întâlnească libertatea dragostei dumneavoastră, astfel încât toți și fiecare să ne întâlnim cu Cel ce este izvorul a toată dragostea. Chiar și un ajutor mic, pentru noi, înseamnă foarte mult.

Mulțumim celor care ne-au ajutat și ne vor ajuta ! Rugăm pe bunul Dumnezeu să reverse înmiit darurile Sale cele bogate asupra tuturor jertfitorilor mănăstirii noastre, ale căror nume vor rămâne veșnic inscripționate în cartea ctitorilor.

Adresa mănăstirii: 5020 Vedrin (Namur), Strada Su l’Tidge nr. 86

www.manastirea.be

Contul mănăstirii: IBAN BE91 363-0864888-76, SWIFT (BIC): BBRU BEBB

Beneficiar A.S.B.L «C.O.P.M.D. (Communauté orthodoxe «Protection de la Mère de Dieu»).

În “Communication” scrieţi: pomelnic pentru lista de ctitori.

http://www.rgnpress.ro/rgn_17/index.php?option=com_content&view=article&id=24928:2017-06-07-08-09-49&catid=48:economic–social&Itemid=76

Lasati un raspuns