Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Instalarea unui nou preot român pentru românii din Matera

Din mila lui Dumnezeu și cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Siluan, Episcop al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, a avut loc în duminica a șasea după Pogorârea Duhului Sfânt, în Parohia Ortodoxă Română „Sfinții doctori fără de arginți Chir și Ioan”, instalarea părintelui responsabil Nicolae Mihăișteanu pentru orașul și întreaga provincie Matera, transmite Romanian Global News citând Episcopia.

După slujirea Dumnezeieștii Liturghii, părintele Adrian Roman, care a suplinit această parohie românească timp de șase ani, în prezența părintelui protopop Ștefan Andronache și a numeroasei comunități românești, a predat oficiul parohial noului preot Nicolae Mihăișteanu pentru a duce mai departe, cu aceeași râvnă, dragostea de slujire lui Dumnezeu și omului în această parohie.

Ne rugăm ca Domnul și Dumnezeul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos să binecuvânteze în continuare activitatea acestor doi părinți în parohiile încredințate!

http://www.rgnpress.ro/rgn_17/index.php?option=com_content&view=article&id=25273:2017-07-18-06-47-52&catid=50:diverse–sport&Itemid=75

Lasati un raspuns