Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Întîistătătorul Mitropoliei Basarabiei a avut o întrevedere cu Excelența Sa d-na Ulrike Knotz Ambasadorul Germaniei în R. Moldova

În data de 14 iulie 2017, la Reședința Mitropolitană din Chișinău, ÎPS Petru, Arhiepiscopul Chișinăului, Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor, a primit vizita Excelenței Sale, d-na Ulrike Knotz, Ambasadorul Germaniei în Republica Moldova care înainte de a-și încheia activitatea diplomatic în Republica Moldova a ținut să aibă o întrevedere cu Întâistătătorul Mitropoliei Basarabiei, transmite Romanian Global News citând biroul de presă al Mitropoliei.
Întâlnirea s-a desfășurat într-o atmosferă plăcută și distinsă, doamna ambadoare apreciind ospitalitatea și primirea calduroasă din partea Înaltului Ierarh.

Cu această ocazie ÎPS Petru a mulțumit Excelenței Sale pentru vizită și considerațiune, pentru colaborarea frumoasă pe tot parcursul șederii sale în R. Moldova, oferindu-i în dar o icoană cu chipul Mântuitorului Hristos și al Maicii Domnului.

Doamna Ambasador al Republicii Federale Germania, d-na Ulrike Knotz se află în această calitate din 20.08.2014 iar acum se află la final de mandat.

http://www.rgnpress.ro/rgn_17/index.php?option=com_content&view=article&id=25279:2017-07-18-07-08-40&catid=70:reportaj&Itemid=106

Lasati un raspuns