Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Cântăreața de muzică populară Veta Biriș nu a fost primită în biserică. Situația neplăcută în care a fost pusă

Cântăreața de muzică populară Veta Biriș nu a fost primită în biserică, în urmă cu ceva ani. Aceasta a povestit în direct la tv, despre amănunte mai puțin știute despre tinerețea ei.
Veta Biriș a vorbit despre momentul în care trebuia să se căsătorească, iar biserica nu i-a permis acesteia să intre îmbrăcată în rochie albă, pe motiv că nu mai era virgină.
Cântăreața de muzică populară Veta Biriș nu a fost primită în biserică atunci când a vrut să se căsătorească
„Nu m-a lăsat să intru în biserică îmbrăcată în mireasă, pentru că nu aveam 18 ani, iar când te culci cu bărbatul tău, nici așa nu te lasă, acum 50 de ani. Anul trecut am primit foarte mult aur. Am o viață simplă și frumoasă”, a spus Veta Biriș la Antena Stars.

Interpreta de muzică populară Veta Biriş a trecut prin momente grele acum câţiva ani când a aflat că unul dintre copiii săi este bolnav. Problemele de sănătate au început când copilul său era mic şi a făcut nişte noduli din cauza unor injecţii prost făcute. „Eu nu m-am îndepărtat de Dumnezeu niciodată”, spune cu credinţă artista.

https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/cantareata-de-muzica-populara-veta-biris-nu-fost-primita-biserica-2022258

Lasati un raspuns