Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Povestea incredibilă a duhovnicului Codruței Kovesi. A fost comandant de tanc în tinerețe

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, are un duhovnic cu un trecut incredibil, acesta fiind comandant de tanc.
Laura Codruța Kovesi, care de curând a fost prezentă la interviurile live Libertatea, este o persoană credincioasă.
Procurorul șef al DNA, care este foarte rezervată atunci când vine vorba de viața personală, îl are ca duhovnic pe părintele Cirpian Grădinaru, care are o poveste de viață fabuloasă.
Acesta a fost și călugăr la Mănăstirea Sihăstria, din Neamț, iar de câțiva ani slujește la o biserică din Capitală.

Părintele Ciprian Grădinaru, duhovnicul Laurei Codruța Kovesi, a fost comandant de tanc în tinerețe, pe vremea când făcea stagiul militar la Oradea.

„Când comandantul unităţii a aflat că vin de la mânăstire a făcut ochii mari şi m-a luat furier, la cancelaria sa”, a povestit părintele Ciprian Grădinaru într-un interviu pentru Evenimentul Zilei.

„Am tras cu de toate. Şi cu tunul şi cu puşca şi cu mitraliera… Am fost şi ochitor, şi încărcător, şi comandant de tanc!”, a mai spus el.

 

Gigi Becali mărturisea, într-un interviu pentru un post de televiziune, că este prieten cu duhovnicul Laurei Codruța Kovesi.

„Eu sunt prieten bun cu duhovnicul ei, are duhovnic, părintele Ciprian. Am zis, ca om, din spovedanie, ce fel de om e? A zis că e un om deosebit, mergea şi la Piatra Neamţ şi se spovedea, ţine toate posturile. Eu o iubesc pe Codruţa creştina, care se spovedeşte. Ca şef DNA, normal că mai face greşeli. E o femeie credincioasă!”, a afirmat Gigi Becali.

https://www.libertatea.ro/stiri/povestea-incredibila-duhovnicului-codrutei-kovesi-fost-comandant-de-tanc-tinerete-2119487

Lasati un raspuns