Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

De necrezut cum arăta în tinerețe tatăl Deliei, care e călugăr la Muntele Athos. Cu greu se poate spune că e una și aceeași persoană

Tatăl cântăreței Delia Matache este de foarte mult timp călugăr la Muntele Athos. Toată lumea îl știe cu părul lung și barbă, dar cum arăta în tinerețe este de necrezut.
Ion Matache, tatăl Deliei și al Oanei Matache, a ales drumul credinței în urmă cu câțiva ani. De ceva vreme, el este călugăr la Muntele Athos.
Ion Matache, care a transmis un mesaj la nunta mezinei lui de anul trecut, apare în toate imaginile cu părul lung și o barbă la fel, însă este incredibil cum arăta acesta în tinerețe, înainte de a-și dedica viața lui Dumezeu.

Oana Matache, fiica cea mică a lui Ion Matache, a făcut pubșlice mai multe fotografii de familie. Printre acestea, și una în care apare alături de tatăl ei, așa cum era acesta în tinerețe.

Privind imaginile, este greu de crezut că este vorba despre una și aceeași persoană, Ion Matache arătând cu totul diferit față de cum este el în prezent.

„Ne e dor de tine. Te așteptăm acasă”, este mesajul transmis de sora Deliei Matache, Oana.

https://www.libertatea.ro/monden/de-necrezut-cum-arata-tinerete-tatal-deliei-care-e-calugar-la-muntele-athos-cu-greu-se-poate-spune-ca-e-una-si-aceeasi-persoana-foto-2119812

Lasati un raspuns