Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Un crocodil a ucis un pastor în timpul unei procesiuni de botezare a 80 de persoane

În cadrul unei ceremonii de botez ce a avut loc într-un loc din Etiopia, un crocodil a ucis pastorul.
Pastorul Docho Eshete a fost prins de către crocodil la scurt timp după începerea procesiunii de botezare a 80 de persoane. Conform Independent, ceremonia a avut loc pe malul lacului Abaya din sudul Etiopiei.
„A botezat prima persoană şi apoi a trecut la a doua. Din senin un crocodil a ieşit din apă şi l-a prins pe pastor”, a declarat localnicul Ketema Kairo. Conform martorilor, pastorul a fost muşcat de picioare, spate şi mâini. În timp ce grupul de oameni îl privea şocat, pescarii ar fi încercat să-l salveze. Cu ajutorul plaselor au reuşit să recupereze corpul neînsufleţit al bărbatului de 43 de ani, în timp ce crocodilul a scăpat.
Lacul Abaya este al doilea ca mărime din Etiopia ce conţine o populaţie mare de crocodili. Reptila ce l-a ucis pe pastor ar fi putut fi din specia crocodilului de Nil. Această specie poate ajunge la şase metri lungime şi aproximativ o tonă, greutate. Unele estimări sugerează că specia este responsabilă pentru peste 300 de atacuri asupra oamenilor ce au loc în Africa anual.

http://www.descopera.ro/natura/17245049-un-crocodil-a-ucis-un-pastor-in-timpul-unei-procesiuni-de-botezare-a-80-de-persoane

Lasati un raspuns