Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Johannis a atacat mișelește Biserica Ortodoxă

Pentru a doua oară într-o singură zi, neamțul Iohannis a ridicat tonul și a arătat degetul poporului român.
Ținta lui a fost CÂT SE POATE DE CLARĂ: românii ortodocși!
Nesimțitul n-a făcut asta când cei de-o credință cu el au sărbătorit paștele catolic, cunoscut fiind faptul că nevasta lui este catolică și el reformat.

Johannis sfidează în continuare Constituția pe care a jurat

Paradoxal, deși în Constituția pe care o calcă și încalcă de fiecare dată cu nesimțire și nonșalanță scrie negru pe alb limitele atribuțiilor sale, Johannis și-a permis să COMANDE Guvernului.
În orice altă țară ar fi fost suspendat imediat din funcție.
Acum, în aceste vremuri căcăcioase se vede din avion că el își depășește atribuțiile, iar faptul că este creștin evanghelic lutheran nu îi dă dreptul să se burzuluiască la o țară formată din 87 % ortodocși.
El a decis schimbarea din funcție a ministrului sănătății, după ce acestuia i-a scăpat porumbelul și a zis că vaor fi testați toți bucureștenii.
Acum după ce Vela a făcut protocolul cu Patriarhia nu îl schimbă pe acesta din funcție pentru că este un excelent deschizător de drumuri pentru autocarele și mai apoi avioanele care-i duc pe sclavii români în Germania, țara MAMĂ a lui.
Nu-l schimbă pentru că acesta are cu ce-l șantaja, și dacă se apucă să vorbească despre cum a fost organizat desantul sparangheliștilor în aeroporturi s-ar putea să nu se știe.
Cu ce drept intervii tu, neamțule în acordul semnat de Guvernul Românie și Biserica Ortodoxă Română?
Nu îți este deajuns că ai distrus o țară, că ai paralizat o economie, toată agricultura, că ai distrus Sărbătoarea sfântă a Învierii?
Pe cine crezi că mai poți minți la infinit cu boala asta care parcă refuză să facă ravagii în România, dar pe care cu o promovezi la comanda nu știu cui?

Johannis nu vrea ca liberalii să dea socoteală pentru banii cheltuiți

Parcă exasperat că boala nu se extinde așa cum ar vrea el în România, fapt care le-ar permite liberalilor săi un și mai mare desfrâu bugetar, Johannis a început să amenințe.
A făcut spume la gură când Parlamentul a decis să-i aprobe prelungirea stării de urgență condiționat.
Majoritatea a decis să veniți să dați socoteală.
Dintre aceștia și cei care-au susținut venirea liberalo-libertinilor tăi la putere.
Ai jignit tot, boule!
Acuzi pe toată lumea, dar nu-ți vezi bârna din propriul ochi!
Dacă nu îți mai ies pașii afacerilor cu pandemia, omori românii cu miliția lui Vela, iar guvernarea ta nenorocit-liberală a paralizat și economia, și agricultura, singurele favorizate fiind băncile.
În plină criză ați cumpărat avioane vechi de 17 ani și ați plătit 3,9 miliarde de dolari SUA pentru echipamente Patriot care nici măcar n-au fost livrate.
Asta e prețul pe care l-a plătit țara ca tu să îți faci poză cu Trump, înaltule!
În momentul de față deții (vremelnic!) instrumentele trădării armatei, ale poliției și ale procuratorii, dar să nu uiți că și lui Ceaușescu i s-a înfundat la un moment dat!

Johannis a sfidat iarăși România

Într-un total dispreț față de această țară, înaltul care n-a avut curajul unei singure confruntări electorale cu o femeie pe care o considera sub nivelul lui, a sfidat iarăși România.
O țară cu 87% ortodocși a trebuit să îi vadă degetul acuzator al acestui nemernic ce nu și-a plătit datoriile la buget, care n-a limpezit acuzele cu traficul de copii, care nu are cum justifica averile și casele avute.
Fiind un personaj măcinat de ură, frustrare și de boala înavuțirii crede că merge la infinit și că sacul n-are fund.
I-a mers cu acsele, i-a mers cu intermedierea de copii și, mai nou, de românii trimiși la sparanghel, a sfidat sentințele Justiției… dar, ASTA cu arătatul degetului către biserica strămoșească nu se poate ierta!
Această „epidemie greu de controlat” a așa pentru că n-ați făcut nimic să preîntâmpinați!
În disperarea voastră după putere și după alegerile anticipate, după iertarea de datorii a băcilor, după plăți fabuloase către frații liberali Micula… n-ați avut timp să pregătiți spitalele.
Acum avem peste 100 de cadrele medicale bolnave, câteva au murit deja.
Pentru asta Tu și liberalii tăi vânduți străinilor ar trebui să plătiți!
Tu și guvernul tău care încălcați propriile decizii și ordonanțe militare!

Suferinta ortodoxă

Înțeleg acum atitudinea rezervată a Părintelui Patriarh.
Până una-alta, la noi se slujește și de Înviere și mereu.
La greci, înțeleg că preoții au fost opriți de la a sluji Liturghia, iar în Serbia au fost arestați preoți.
Iar preoții sunt si ei oameni, cu familii si cu obligații.
Georgia a avut un nebun pentru Hristos (Gavril Urgebandze) și l-a canonizat.
România a avut mii de sfinți ai închisorilor și nu a canonizat niciunul. E adevărat, că în cazul nostru, nu exista români în conducere, deloc în ultimii 30 de ani, și foarte putini in ultimii 300.
Cu toate astea, ÎNALTULE, să știi că Biserica înseamnă, înainte de toate, comuniune!
Adică oamenii SUNT împreună, ei cu ei, ei cu Domnul!
Numai călugării și măicuțele se retrag din lume și acolo, în izolarea lor, se roagă pentru lumea dinafară și pentru ei!
Ceștilalți mirenii trăim însă în comunitate!
Cert este ACUM că „biserica de acasă” e o batalie pe care am pierdut-o…
Îți promit că ne vom concentra mai bine, ca să nu pierdem războiul!

Singurul prelat care l-a înfruntat pe Johannis

În România pe care-o conduci, Înaltule, e o vorbă: numai hoțul îl înțelege pe hoț și-i știe căile!
El însuși cu nenumărate bube-n cap și dosare penale – ca și tine, înaltule! – arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie ți-a tras-o-n freză!
„Înalt” ca și tine, înaltule, a spus: „Afirmația, după sărbători vom avea înmormântări, e ca un soi de blestem. Să nu se mai facă astfel de afirmații!”
”Creștinii se simt neglijați și părăsiți. A mai fost o pandemie în secolul XIX, iar la o săptămână de la Înviere nu a mai fost niciun mort. Toți regii României (n.r. etnici germani) au simțit ortodox. Ei au luptat să nu jignească ortodoxia. Domnul Vela e un om de credință. Creștinii așa văd, ca pe un atac. A încetat ciuma când s-au scos moaștele Sfântului Dimitrie. Jandarmii ne-au cerut: veniți și ne aduceți lumină și paște.
Acea afirmație, ”după sărbători vom avea înmormântări”, e ca un soi de blestem. Să nu se mai facă astfel de afirmații. De la vârful țării s-a spus așa ceva. Noi, de acolo, așteptăm ocrotire.
Domnul ministru nu a făcut de capul lui acel protocol, a vorbit cu premierul și cu președintele. Noi nu ne-am gândit decât la ordine, nu la dezordine. Creștinii care vor Sfânta Lumină știu de ordine. ”, a spus ÎPS Teodosie.
PS – Pentru asta îl respect cu adevărat pe ÎPS Teodosie!

Comments are closed.