Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Gabriel-Valer Zetea, deputat PSD: Sunt onorat să fac parte din Adunarea Eparhială a Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului”

Joi, 5 mai 2022, în prezența Preasfințitului Părinte Timotei Sătmăreanul, arhiereu-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului a avut loc ședința de alegere a membrilor Adunării Eparhiale, clerici și mireni, Circumscripția 1 Baia Mare și Circumscripția 2 Baia Sprie. Deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea a candidat având susținerea biroului colegiului electoral al preoțimii pentru o poziție de membru mirean titular. În urma alegerilor, reprezentantul Maramureșului în Parlamentul României a fost ales pentru o perioadă de patru ani, între 2022 și 2026, mandatul său fiind semnat de Preasfințitul Iustin, episcop al Maramureșului și Sătmarului.
”Mă bucură și mă onorează această numire care reconfirmă buna legătură pe care am avut-o în toți acești ani cu reprezentanții Episcopiei Maramureșului și Sătmarului și îmi reafirm susținerea pentru personalul clerical și neclerical din Maramureș care menține, prin toate acțiunile sale, fibra spirituală maramureșeană. În mandatul de președinte al Consiliului Județean am ajutat parohiile din Maramureș, an de an, cu sume însemnate pentru buna funcționare a lăcașurilor de cult, având o relație specială cu Preasfințitul Iustin, episcop al Maramureșului și Sătmarului, alături de care am participat la numeroase proiecte extrem de importante pentru județul nostru. În calitate de deputat în Parlamentul României voi continua să fiu alături de fiecare reprezentat al bisericii, iar ca membru mirean titular în Adunarea Eparhială a Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului voi fi și mai aproape de toate problemele care vor necesita sprijin și rezolvare”, a declarat deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Comments are closed.