Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

ȘOCANT! O VEDETĂ s-a MULS la TV și și-a stropit sora cu LAPTE pe picior, ca să i-l VINDECE! Vezi despre cine este vorba! VIDEO

În goana după celebritate și, implicit după tot mai mulți bani, vedetele sunt capabile să facă orice la televizor, riscând să se pună în cele mai penibile situații.

Surorile Kardashian nu au limite. Un nou episod al reality-show-ului de pe postul E!, care le are drept protagoniste a lăsat cu gura căscată audiența.

Dornică să-și ajute sora mai mică, pe Kim, să se vindece de psoriazis, o boală care depigmentează pielea, Kourtney Kardashian, mămică de câteva luni, al celui de-al doilea copil pe care îl are cu Scott Dissick, a făcut un gest șocant.

Văzând că loțiunile, cremele din tot felul de plante medicinale, alifiile și uleiurile pe care sora ei mai mică le-a încercat pentru a-și trata petele nu au avut efect, Kourtney a încercat să o ajute cu lapte matern. Așa că să-a apucat să-și stoarcă unul dintre sâni, în direct, stropindu-i picioru l cu hrana pe care i-o dă, de obicei, fetiței ei.

 

Sursa: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/kim-kardashian-kourtney-kardashian-lapte-mamar-stors-sani-432301.html

Lasati un raspuns