Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Catanga, certată de preot în biserică. Gestul ei a dus la întreruperea slujbei de cununie

ct În sfârşit, Cornelia Catanga (52 de ani) şi Aurel Pădureanu (59 de ani) s-au cununat religios. Vădit emoţionată, mireasa a plâns tot timpul slujbei, însă nu a ratat ocazia să-şi calce mirele pe picior, conform tradiţiei.
Deşi nu mai este la prima tinereţe, artista a purtat o rochie albă de mireasă, creată de Cătălin Botezatu. “I-am creat o rochie albă aşa cum şi-a dorit, un model fluture din dantelă Chantily. Din păcate, nu am putut ajunge la nuntă, eram chiar unul dintre naşi, însă sunt foarte răcit şi am şi multe filmări în această perioadă”, a declarat designerul, care i-a trimis, în schimb, un cadou. Pantofii au fost şi ei de marcă. “Pantofii mi i-a făcut Albu, care nu mi-a cerut nici un ban. A spus că acesta este cadoul lui de nuntă pentru mine, iar naşa mi-a dăruit gulerul din vulpe polară”, a spus Cornelia. Şi pentru că au vrut să fie o nuntă cu fast, mirii au venit cu limuzina la biserică, iar după ceremonie, zeci de porumbei albi au marcat unirea celor doi.

Topită după vinul de împărtăşanie

În biserică, deşi a plâns tot timpul, Catanga nu a uitat de o superstiţie, care spune că, dacă vrei să ţii bărbatul sub papuc, trebuie să-l calci în timpul slujbei discret pe picior. Cornelia însă a făcut acest gest la vedere, iar preotul a certat- o, întrerupând pentru câteva momente slujba. De asemenea, i-a plăcut atât de mult vinul de împărtăşanie, încât a mai cerut o porţie. “Mi-a plăcut vinul mult de tot. I-aş fi cerut preotului o sticlă pentru acasă, dar mi-a fost ruşine”, a mai spus artista, care a petrecut până dimineaţă la un restaurant celebru alături de invitaţii săi.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/catanga-certata-de-preot-in-biserica-gestul-ei-a-dus-la-intreruperea-slujbei-de-cununie-511922.html

Lasati un raspuns