Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Congresul Nepsis UK şi Irlanda – Bristol, 5-7 iunie 2015

membrii_nepsisCongresul NEPSIS pentru Marea Britanie si Irlanda se va desfasura anul acesta in prima jumatate a lunii iunie la Bristol. Invitatul principal al Congresului va fi Prea Sfintitul Parinte Ignatie Muresanul, Episcop Vicar al Episcopiei Spaniei si Portugaliei.
« Dupa cum va este cu siguranta cunoscut, PS Ignatie are in Mitropolia noastra o misiune speciala pentru Marea Britanie si Irlanda. Tema principala a conferintei sustinute de dansul va fi ‘Parohia – Hristos in mijlocul nostru’. Ca in fiecare an, avem marea bucurie ca la Congresul nostru sa participe de asemenea Inaltpreasfintitul Parinte Iosif, Arhiepiscopul si Mitropolitul Europei Occidentale si Meridionale.Programul provizoriu al Congresului urmeaza acelasi tipar ca si anul trecut. Ziua de vineri, 5 iunie, va fi rezervata vizitarii orasului Bristol. In ziua de sambata vom avea conferinta principala, sesiuni de intrebari si raspunsuri, ateliere si Vecernie, iar duminica Sfanta Liturghie arhiereasca pentru Duminica Tuturor Sfintilor, agapa si un program de discutii libere si concluzii la incheierea Congresului. Inscrierile pentru Congres vor incepe in luna aprilie, dupa Sfintele Pasti.

Parohia ‘Sfintii Imparati Constantin si Elena’ din Bristol va face tot posibilul sa asigure cazare participantilor pentru noptile de 4/5, 5/6. 6/7 si 7/8 iunie. De asemenea, sprijin logistic pentru plecari, sosiri si deplasari in Bristol va fi disponibil, in masura posibilitatilor locale, intre 4-8 iunie 2015. Ii invitam de aceea pe cei care doresc sa vina la Congres de la distante mai mari sa-si faca de pe acum pregatiri de calatorie, pentru a cumpara bilete de transport mai ieftine.

Pentru corespondenta si informatii legate de Congres, va rugam contactati-ne la adresa de email nepsisUKIE@yahoo.com scrie părintel Mihai Novacovschi în corespondenţa sa.

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/index.php?option=com_content&view=article&id=16830:congresul-nepsis-uk-i-irlanda-bristol-5-7-iunie-2015&catid=49:cultura–culte&Itemid=74

Lasati un raspuns