Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Buncărul anti-Apocalipsă, afacere de 1 milion de dolari

Un intreprinzător din Kansas (SUA) construieşte un buncăr uriaş cu apartamente de lux pentru cei care vor să supravieţuiască Apocalipsei.

Preţul este 1 milion de euro pentru fiecare apartament. Deja s-au arătat interesaţi diverşi politicieni americani, un producător de film, un sportiv, dar şi alţi oameni de afaceri speriaţi că vine sfârşitul lumii.

Proprietarii vor avea acces la o piscină subterană, dar şi la un cinematograf sau la o bibliotecă. Larry Hall este omul de afaceri care a avut ideea locuinţelor anti-Apocalipsă şi garantează că cei cazaţi aici vor supravieţui oricărui atac terorist sau pandemii, unei erupţii solare sau chiar unui colaps economic.

Apartamente anti-Apocalipsă

De asemenea, în fostul depozit de rachete, Hall va amenaja o fermă unde va creşte suficiente legume şi peşte pentru a hrăni 70 de persoane pe o durată nedeterminată.

Transportul între etaje se va face cu ajutorul unui lift, iar sisteme sofisticate de susţinere a vieţii vor contribui la o atmosferă generală de siguranţă. Pe ecranele electronice care vor ţine loc de ferestre vor rula imagini din Paris, din New York, de pe o plajă sau dintr-o pădure pentru a crea senzaţia de locuinţă la suprafaţă.

Dacă vă întrebaţi când va veni Apocalipsa, iată că secta “Growing in Grace International” a început, la nivel mondial, o campanie pentru a anunţa că în mai puţin de două luni va veni “Ziua judecăţii de apoi” pentru toată omenirea, mai puţin pentru adepţii ei.

Lasati un raspuns